Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 12. september 2024

Nye bøger #106 - tilføjelser i august


[Indeholder anmeldereksemplarer]

August bød på 10 nye tilføjelser til reolen. De er en blanding af anmeldereksemplarer og subscriptions boxes. Jeg har forsøgt at holde lidt igen, da det lige om lidt er Fantasyfestival (hvor jeg også skal forsøge at holde igen...), og derudover er jeg ved at lave en liste over nogle af udgivelser, der kommer i efteråret, som jeg gerne vil læse.
Lad os starte med anmeldereksemplarerne.


Pramdrageren af Martin Wangsgaard Jürgensen & Jacob Holm Krogsøe er duoens tredje udgivelse sammen, og det er en historisk roman med et twist, og så foregår den i Randers. Bogen er modtaget fra 2 Feet Entertainment.
Forglemmigej er Teddy Vorks nyeste udgivelse, og jeg glæder mig til at sætte tænderne i den, når aftnerne bliver mørkere og længere, for jeg ved at der er garanti for et godt og stemningsfuld gys. Bogen er modtaget fra Kandor.


Jeg modtog en pakke med fire bøger fra Calibat.
Jeg havde kun forventet Madeleine og alt det der kunne gå galt - begyndelsen af Eva Munk, som jeg glæder mig utrolig meget til at læse.
Men pakken indeholdte også følgende børnebøger:
Katten, der ville skide på det hele af Emil Blichfeldt & Tom Kristensen, Arl møder Pirk af Camilla Wandahl & Bjørk Matias Friis samt Robotben på afveje af René Toft.


Jeg vil slutte af med de fire bøger, som jeg har modtaget fra Illumicrate og FairyLoot. To af dem havde jeg hørt om før, og jeg havde dem allerede på min tbrliste, så det var fedt at de månedens udvalgt. De to andre havde jeg ikke hørt om før, men de lyder spændende, og som altid er der jo kælet for detaljerne.

Bøgerne var The Phoenix Keeper af S. A. MacLean, Mistress of Lies af K.M. Enright, Long Live Evil Sarah Rees Brennan samt The Eyes Are the Best Part af Monika Kim.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar