Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 30. oktober 2018

Spookathon 2018 opsummering


[De dødes tid er et anmeldereksemplar fra Forlaget Facet]

Fredag d. 12. oktober
Det er første dag i mit Spookathon og jeg startede min dag med en times spinning, så er dagen ligesom i gang. På arbejdet skulle jeg spille prinsesse Leia, der blev bortført af Jabba the Hut, hvorefter 9 skoleklasser skulle rundt i byen og løse en række opgaver for at optjene nok credits til at befri mig. Det lykkedes heldigvis for dem. Det var nogle ganske sjove timer, men jeg må godt nok indrømme at jeg var mega træt, da jeg kom hjem. Det skal lige siges, at jeg har haft nogle lange dage på arbejdet med pop up læsekreds, workshops og bogbusbooking, og jeg skal sørme afsted igen i morgen.
Derfor fik jeg heller ikke læst så meget efter arbejde, som jeg kunne have tænkt mig, men lidt blev det da til. Jeg er pt. i gang med en fysisk bog som er Død indtil solnedgang af Charlaine Harris, som jeg nåede at læse 32 sider i. Den anden bog jeg har gang i er lydbogsudgaven af Bloodhound af Tamora Pierce, som snart skal afleveres, så den vil jeg gerne snart være færdig med. Den fik jeg hørt 35 sider i. Det er ikke just et imponerende sideantal, men jeg håber på at komme efter det i løbet af Spookathonet.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 67


Lørdag d. 13. oktober
Jeg startede igen dagen med træning. Denne gang var det en omgang styrketræning, jeg kastede mig over. Bagefter skulle jeg på arbejde, da jeg sammen med en kollega skulle stå for en perlepladeworkshop. Der kom virkelig mange mennesker, og det var meget sjovt. Desværre nåede jeg ikke at lave en perleplade til mig selv i denne omgang, men det kan være jeg når det en anden gang.
Efter arbejdet skulle jeg hente en pakke og jeg havde også planlagt at handle lidt ind, men pakken var større end jeg havde forventet, så jeg blev nødt til at tage hjem med pakken først og så gå ud og handle.
Huset trængte også til en overhaling, så det fik det mens jeg lyttede til noget mere af Bloodhound. Jeg var meget træt efter min travle arbejdsuge, så jeg besluttede at gå tidlig i seng, og jeg tog Død indtil solnedgang og fik læst knap 100 sider.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 303

Søndag d. 14. oktober
Jeg stod tidlig op i dag for at vaske sengetøj og få støvsuget huset. Mine forældre ville nemlig komme forbi med rundstykker og så skulle vi køre en tur i det fine efterårsvejr. Inden mine forældre kom, nåede jeg næsten at læse Død indtil solnedgang færdig. Vi spiste rundstykkerne i min udestue, som solen havde opvarmet og derefter kørte vi en tur til Udbyhøj, hvor vi gik en tur ved kysthaven og stranden. Mine forældre havde selvfølgelig hunden med, og hun nød virkelig at gå ved stranden, selvom hun ikke var så glad for vandet. Efter strandturen kørte vi en længere tur inden vi vendte snuden hjemad. Min lillebror besluttede sig nemlig for også lige at komme et smut forbi, og vi spiste frokost inden vi gik en kort tur i haven.
Efter mine forældre og bror tog hjem igen arbejdede jeg lidt på bloggen mens jeg så et par afsnit af Buffy.
Jeg fik hørt Bloodhound færdig inden sengetid, og jeg fik også startet på min næste bog, som rent faktisk stod på min tbr, nemlig Små onde svin af John Kenn Mortensen.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 602


Mandag d. 15. oktober
Jeg startede dagen med en omgang træning, hvor jeg sluttede af med at læse lidt mere i Små onde svin. Så er dagen ligesom igang. Efter træning tog jeg på arbejde, hvor jeg skulle stå for to workshops sammen med en kollega. Om formiddagen lavede vi magiske stearinlys ala Harry Potter og om eftermiddagen lavede vi Harry Potter bogmærker. Det var nogle gode timer og der kom rigtig mange børn med enten deres forældre eller bedsteforældre. Det var virkelig dejligt, men jeg følte mig også godt brugt bagefter.
Efter arbejde tog jeg en halv time i haven, for lige at få noget frisk luft og ikke mindst få rykket noget ukrudt op.
Da jeg jo blev færdig med min lydbog i går, er jeg derfor begyndt på en ny, der faktisk også passer til det uhyggelige tema. Jeg er nemlig gået i gang med den tredje del af Relief af Dennis Jürgensen. Jeg er endnu ikke kommet så langt endnu, men mon ikke jeg nok skal komme efter det.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 652


Tirsdag d. 16. oktober
I dag skal jeg være med til at afholde Bibreadathon på biblioteket, så jeg håber på at få læst en hel del i løbet af de 24 timer som det varer. Det starter klokken 12, så inden da har vi forskellige ting, der skal forberedes inden deltagerne begynder at dukke op. Klokken 12 er alle deltagerne kommet og vi starter med frokost inden vi går ud biblioteket og læser. Jeg forsætter, hvor jeg slap med Små onde svin, som tegner til at blive en virkelig uhyggelig historie.
Jeg bliver færdig med den efter et par timer, der har nemlig været et par afbrydelser i form af diverse medier, der gerne lige vil have en snak.
Min næste bog bliver Dødningedukken af Peter Mouritzen, som jeg læste, da jeg var barn, og som jeg har haft lyst til at genlæse.
Det bliver tid til aftensmad, så der kommer en afbrydelse i læsningen, men efter den er fortæret går jeg i gang med De dødes tid af Thomas Helle. Den er virkelig spændende og siderne vender nærmest sig selv.

Antal læste bøger: 4
Antal læste sider: 1.111


Onsdag d. 17. oktober
Klokken er rundet midnat, det er blevet onsdag og vi har læst ca. 12 timer. Læsningen er blevet afbrudt af små lege og en enkelt quiz, men de fleste deltagere forsætter med at læse inden vi skal på et natløb rundt i biblioteket. Efter natløbet er der chips og slik til at booste ens energi og der bliver læst videre. Nogle er faldet i søvn, og jeg kan da også mærke at øjenlågene er tungere end de var tidligere.
Klokken lidt over 7 bliver der spist morgenmad, og vi er klar til den sidste slutspurt. Alle er en smule trætte, da vi slutter, men vi har fået læst rigtig meget i løbet af de 24 timer. Det blev til 95 bøger og over 20.000 sider, så det er rigtig godt gået.
Jeg er selv pænt træt, men skal lige have handlet lidt ind før jeg vender snuden hjemad, hvor min sofa kalder kraftig på mig,
Efter en time på sofaen, sætter jeg mig til at læse De dødes tid færdig. Det var en virkelig spændende historie, og jeg håber på at forfatteren skriver nye bøger. Det betyder også at jeg skal i gang med en ny bog og valget falder på Ex af Teddy Vork. Det bliver ikke til mange sider, for jeg har noget søvn, der skal indhentes, men lidt er bedre end ingenting.

Antal læste bøger: 5
Antal læste sider: 1.393


Torsdag d. 18. oktober
Endnu en dag fyldt med kreative aktiviteter. I dag skulle vi om formiddagen lave drømmefangere og om eftermiddagen skulle vi lave tryllestave. Det var nogle travle, men meget hyggelige timer. Jeg var derfor også godt træt, da jeg kom hjem igen, men jeg fik læst lidt flere sider i Ex, men jeg regner ikke med at jeg når at blive færdig med den inden Spookathon er ovre.

Antal læste bøger: 5
Antal læste sider: 1.411



Fredag d. 19. oktober
I dag gik til Odense og til det der før var Harry Potter Festivalen, men som nu kaldes Magiske Dage Odense. Jeg skulle afsted med arbejdet, for vi havde nemlig fyldt en bus fuld med glade børn og voksne, der ville opleve magien. Det var en heldagstur, da jeg tog afsted før 7 om morgen og først var hjemme igen omkring kl. 20. Det blev derfor heller ikke til så meget læsning, da jeg var pænt træt da jeg kom hjem og bare ville flade ud på sofaen med en god film. Det blev dog til et par sider i Ex inden øjnene blev for tunge.


Antal læste bøger: 5
Antal læste sider: 1.414


Spookathon er ovre for denne, og selv om jeg havde en meget travl uge arbejdsmæssigt, fik jeg læst overraskende meget. Det havde jeg ikke lige regnet med, da jeg gik i gang. Det blev til 5 bøger og 1.414 sider i løbet af ugen, så det er jo meget godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar