Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 23. juni 2019

FairyLoot #23 - Unlikely Romances Maj 2019


Jeg fik min maj FairyLoot boks for snart længe siden, men jeg kom ikke længere end til at få taget billeder. Nu har jeg så endelig haft tid til at sætte mig bag min bærbare og få knyttet nogle ord til boksens indhold.
Temaet er Unlikely Romances og det er et tema, der kan gå begge veje for mig. Enten bliver det godt eller så bliver det knap så godt. 


Det første ting jeg tog op af boksen var denne lyserøde rejsekurs lavet af bambus. Nu drikker jeg ikke varme drikke andet end kakao om vinteren, men jeg synes det er en meget fin ide, og jeg kan godt lide farverne. Citatet er fra Tehereh Mafi's Ignite Me (som jeg ikke har læst) og er designet af @kdpletters.


Det er et stykke tid siden at der har været et duftlys med i en FairyLoot boks, så jeg var glad for at Starfall Candle var inspireret af A Court of Thorns and Roses. Det duftede rigtig godt og var lavet af Little Hearts Gift.


Den næste ting var denne krone nøglering, og hvor jeg godt kan lide kronen, synes jeg den er meget uhandig som nøglering. Den er simpelthen for stor og klodset til at have i lommen eller lignede. Desuden bruger jeg ikke rigtig nøgleringe, så jeg ved ikke rigtig hvad jeg skal gøre med denne. Måske kan jeg udstille den på min bogreol?
Den er inspireret af The Cruel Prince af Holly Black og lavet af FairyLoot.


Det er også et stykke tid siden, der har været magnetiske bogmærker med. Denne gang var det et sæt med fire styks, som var inspireret af to bøger af Renee Ahdieh - The Wrath and the Dawn og Flame in the Mist. Dem skal jeg nok få brugt, så de ind i min samling af bogmærker. De er designet af @lexaarts_exclusively.


Den næste ting jeg fiskede op var dette klistremærke fra Cassandra Clare's Shadowhunter serie. Det var designet af @obsidiayan.


Boksen indeholdte også denne fine penalhus med et citat fra Laini Taylors Daughter of Smoke and Bone. Jeg kan virkelig godt lide designet som er lavet af Literary Lifestyle Company.


De næste to billeder er en smule mørke, da solen valgte at forsvinde bag en sky, og jeg gad ikke tage nye billeder. De næste to ting var en notesblok med et citat fra Girls of Paper and Fury af Natasha Ngan samt en lille tinæske med mintpastiller.


Den sidste store ting i boksen var dette viskestykke med karakterer fra The Selection serien af Kiera Cass. Jeg tror ikke, at jeg komme til at bruge det som viskestykke, da det vil ødelægge det og det er jeg ikke rigtig interesseret i. Designerne er @taratjah og @catarinabookdesigns


Det sidste inden månedens bog var de to samletarotkort samt et reklamepostkort.


Så har vi nået bunden af boksen og dermed månedens bog som var The Beholder af Anna Bright. Jeg havde ikke hørt om bogen før nu. Det er nok ikke en bog, jeg selv ville have valgt, hvis jeg havde stået i en boghandel, men nu hvor jeg har den vil jeg forsøge at læse den på et tidspunkt.

Foruden bogen var der også et brev fra forfatteren, månedens bogmærke samt FairyScoop.

Dette var majs FairyLoot boks. Det var ikke mit yndlingstema, men taget det i betragtning var det en okay boks. Nogle ting skal jeg nok få brugt, mens andre jeg mere usikker på.
Jeg er spændt på junis boks, som jeg krydser fingre for at falder mere i min smag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar