Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 6. september 2018

Good Girl af Skottie Young

"Gert finally realizes that being such a murderous maniac might be the reason she's not been able to find her way out of the candy-coated world of Fairyland that has been her nightmare for over forty years. She sets off on a new quest to redeem herself and tries to earn her way back home with good deeds and kindness and love and whatever other mushy, touchy-feely things she can manage."



Gertrude, også kendt som Gert, er stadig fanget i regnbuelandet kendt som Fairyland, og hun har efter lidt refleksion (så meget som hun nu er i stand til) kommet til den konklusion at grunden til, at hun ikke kan finde vejen ud af Fairyland er fordi hun simpelthen er en morderisk galning. Derfor beslutter Gert sig for at hun nu vil til at gøre gode gerning og hjælpe folk i stedet for at myrde dem i håbet om, at hun så endelig vil kunne komme hjem. Lad os bare sige at det er virkeligt underholdende at læse om Gerts forsøg på at være god.


Det bedste ved Good Girl:
  • Vi nu igen tilbage til en lang sammenhængende historie, i stedet for de korte historier som i Fluff My Life, som jeg fandt en smule fragmenteret, og som lagde lidt af en dæmper på min læseoplevelse.
  • Historien er virkelig medrivende og spændende. 
  • Gert tager til en messe - Dungeon Festexpocon - hvor hun møder sin største helt Gwag the Barbarian (jeg kan løfte sløret for at det ikke går helt som Gert havde håbet på). På messen møder Gert også Maddie, som er fan af Gert (muligvis også hendes eneste fan). Maddie rejser med Gert og Larry, og da det viser sig at Maddie er virkelig lærenem, bliver det for alvor sjovt.
  • Når Gert forsøger at gøre gode gerninger.
  • Labyrinten og ikke mindst Gerts ansigtsudtryk.
  • Jeg er simpelthen stadig helt vild med tegnestilen og farverne. Det er som at bo inde i en meget voldelig regnbue, hvis sådan noget var muligt.
  • Jeg grinte flere gange undervejs.
  • Den virkelig fede cliffhanger. Jeg glæder mig så meget til at læse næste bind.

Det knap så gode ved Good Girl:
  • Vi får at se, hvordan Larrys liv kunne have været, hvis han ikke havde mødt Gert, og selvom det var en fin ide, blev der efter min mening brugt alt for mange sider på det, og til sidst blev det lidt kedeligt, og satte tempoet på historien ned.
Alt i alt var Good Girl en rigtig god læseoplevelse, og jeg er spændt på hvilke eventyr Gert og Larry for rodet sig ud i næste gang. Jeg har forudbestilt det næste bind og fået besked på at den er på vej til mig, så jeg må væbne mig med tålmodighed, selvom det er lidt svært i øjeblikket :)


4/5 stjerner

Titel: Good Girl
Forfatter: Skottie Young
Serie: I Hate Fairyland Vol. 3
Sprog: engelsk
Forlag: Image Comics
Udgivet: 24. oktober 2017
ISBN: 9781534303300
Sideantal: 128

Ingen kommentarer:

Send en kommentar