Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 17. maj 2018

Nye bøger #35 - tilføjelser i april


Endnu en måned er gået og det er derfor på tide med at kaste et blik på de bøger, jeg anskaffede mig i april.  Og det blev faktisk til en hel del nye bøger. 25 bøger i april samt 2 bøger jeg glemte at tage med i sidste book haul. Så i alt er det blevet til 27 bøger. Jeg overvejer seriøst et book buying ban for øjeblikket, for det skam fint, at jeg køber nye bøger, men jeg skulle jo også helst få læst nogle af de mange bøger, jeg allerede har stående. Jeg vil gerne finde en balance mellem de to. Men nu må vi få at se hvad jeg lige finder ud af.

Lad os starte med de 2 bøger, som jeg glemte at tage med sidste gang,


The Little Mermaid and Other Fairy Tales af H. C. Andersen er en utrolig smuk udgave af nogle af Andersens mest kendte eventyr. Jeg kunne bruge timer på at beundre den.
State of Sorrow af Melinda Salisbury var med i marts FairyLoot boks.


Og nu til anmeldereksemplarerne.

Fra Hr. Ferdinand har jeg modtaget to romaner. Den første var Små påsatte brande af Celeste Ng og den anden var Syng, levende og døde, syng af Jesmyn Ward. To smukke romaner som jeg glæder mig til at fordybe mig i.


Fra Dreamlitt har jeg modtaget to fantasyromaner i serien om Kongestenen skrevet af Hanne Lykke Rix. Bind 1 er Ellin og bind 2 er Miralins datter.


Fra Carlsen har jeg fået den sidste bog om Magnus Chase - De dødes skib af Rich Riordan. Jeg glæder mig utrolig meget til at læse den og er også virkelig spændt på hvordan det hele ender.
Fra Enter Darkness har jeg modtaget novellesamlingen Når mørket kommer krybende indeholdende fem horrornoveller fra fem forfattere. Jeg læste den til forårets Readathon.


Fra Tellerup har jeg modtaget Heksejægerens bytte (Dragernes Konge 1) af Pernille Eybye og Gøglerkongens sværd (Dragernes Konge 2) af Carina Evytt.

Og så er vi også kommet til de bøger jeg selv har købt.
De to første er del 1 og 2 af bind 3 i Panteon-sagen, nemlig Panteons Prøve af Boris Hansen.


Jeg måtte selvfølgelig have den nye Tamora Pierce Tempests and Slaughter, som handler om en af mine ynglingskarakterer, og som jeg har ventet spændt på at den skulle udkomme i flere år.
Wonder Woman - Warbringer af Leigh Bardugo er også en bog jeg i længere tid har haft et godt øje til. Så nu kan jeg finde ud af hvordan en superhelt vil klare sig i romanform.


Det er længe siden at jeg har købt og læst digte, men nu er det på tide at begynde igen, så derfor vil jeg prøve kræfter med Amanda Lovelaces The Princess Saves Herself In This One og The Witch Doesn't Burn In This One.


Jeg har også længe haft et godt øje til denne trilogi i et stykke tid. Den er skrevet af Amie Kaufman og Meagan Spooner og består af These Broken Stars, This Shattered World og Their Fractured Light.


Amie Kaufman har også udgivet den første bog i en ny fantasy serie, Ice Wolves. Og der skulle vist også være drager med. Det kan vist kun blive godt, det håber jeg i hvert fald.
Stephanie Perkinks har skrevet en young adult thriller There's Someone Inside Your House, som jeg også kunne tænke mig at læse.


Renegades af Marissa Meyer skulle handle om superhelte og skurke og en bog jeg har set mange steder på de sociale medier.
En anden bog, som også er over det hele, er Children of Blood and Bone. En fantasyroman af Tomi Adeyemi, som også udkommer på dansk om ikke så længe, så vidt jeg husker.


Seanan McGuire er blevet en af mine ynglingsforfattere. Jeg har læst de fleste af hendes bøger, som hun har skrevet under pseudonymet Mira Grant. Nu har jeg købt de første to bind i en af de serier, hun har skrevet under sit rigtige navn, og jeg er sikker på, jeg også kommer til at holde af dem.


De sidste to bøger købte jeg med formål at læse dem under forårets Readathon. Og det fik jeg da også gjort. De er begge manga, og derfor er de relativt hurtige at læse. Den første var Death Note vol. 3-4 og den sidste var Fullmetal Alchemist vol. 1-3.

Det var vist alt for denne gang.
Tak til forlagene for anmeldereksemplarerne.
Og tak fordi du læser med.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar