Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 10. maj 2018

Currently reading #13 - Ferie edition


[Græsen til Trafallas del 1 - Den halves arv er et anmeldereksemplar fra forlaget Leatherbound]

Jeg er så heldig at have fri de næste par dage, så det skal selvfølgelig fejres med en god bog. Jeg er lige startet på Grænsen til Trafallas, del 1 - Den halves arv. Det er første bind i en ny dansk fantasyserie, der er skrevet af Julie M. Day.
Jeg er som sagt lige begyndt på, og har derfor ikke læst så meget endnu, men det jeg har læst indtil videre har været rigtig godt.
Vi følger den unge kvinde Grace, der bor hos sin tante og arbejder i en boghandel. En dag på arbejdet finder hun en mærkværdig skriftrulle, som er skrevet på et sprog hun ikke kender. På samme tid begynder en fremmed mand at dukke op uden for boghandlen, når hun er på arbejde, men så snart hun kigger væk fra ham forsvinder han sporløst. Grace har en stærk fornemmelse af at han vil hende noget, og hun tror ikke, at det nødvendigvis er noget godt. Og så har han nogle højst usædvanlige ører...
Så selvom jeg endnu ikke har fået læst særligt meget, er der sket en hel del på de sider jeg har læst. Min nysgerrighed er helt klart vakt! Og så er det jo godt, at jeg har tid til at læse.

Julie M. Days skrivestil er meget fængende, og hendes sprog er fyldt med flotte billeder, som virkelig er en fryd at læse. Jeg er virkelig spændt på hvad der kommer til at ske, når fantasy elementerne begynder at vise sig for alvor, og på hvilken rolle den store flotte tiger på forsiden spiller i historien.

Jeg havde håbet på, at jeg kunne læse lidt udenfor i dag og samtidig få lidt sol. Desværre blæser det lidt for meget til at det ville være behageligt (som man kan se på det sidste billede, hvor mit hår nærmest levede sit eget liv, og det er ikke så nemt at læse når håret hele tiden flyver ind i øjnene på én :) ). Derfor er jeg rykket ind på sofaen med min ene læsebuddy, som selvfølgelig er katten. Den ligger og spinder ved siden af mig mens jeg vender siderne i Grænsen til Trafallas og lader mig opsluge af den fortryllende historie. Findes der en bedre måde at holde ferie på?

Hvad læser du for tiden?


Ingen kommentarer:

Send en kommentar