Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 15. oktober 2018

FairyLoot #16 - Starcrossed Swoons September 2018


Så er september månedens FairyLoot boks endelig kommet. Den har godt nok være længe undervejs, i hvert fald i forhold til de to sidste gange, hvor jeg modtog boksene utroligt hurtigt, så derfor skulle det selvfølgelig tage dobbelt så lang tid denne gang. Der er vel en balance i alt.
Septembers tema var Starcrossed Swoons og det er blevet til en virkelig fin boks, hvor indholdet var gennemtænkt og passede virkelig godt til temaet.
Som altid har Taratjah designet det smukke spoiler kort, og lad os nu tage et kig på boksens indhold.


Endnu en gang var der et duftlys med. Det er inspireret af Bella og Edward fra Twilight af Stephenie Meyer og designet af Nerd Poured Candles. Duften er sprøde æbler, fyr og cedertræ. Det dufter fint og med et lille hint af efterår. Derudover har det rød glitter på toppen, som er en meget fin detalje.


Næste ting jeg fiskede op var en tændstikæske. Min første tanke var, at det var en sjov ting at have med i en boks, men så tænkte jeg lidt over det, og det giver jo ganske god mening med alle de lys jeg har fået indtil videre. Æsken bliver kaldt Angelic Fire Candle Matches og er designet af Fictiontea Designs. Æsken er også påtrykt citatet: "Temper us in ire, and we grow stronger. When er suffer, we survive", som er fra Shadowhunter universet skabt af Cassandra Clare.


En anden ting fra Shadowhunter universet var denne pin, som forestiller en kærlighedsrune. Den er ligeledes designet af Fictiontea Designs.


Den næste ting jeg fiskede op var en dåse med en hjerteformet sæbe. Den er lavet af kakao og shea butter og skulle have en duft af stargazer lilje. Sæben er designet af Little Heart Gifts og inspreret af Grisha trilogien af Leigh Bardugo. Det sjove var den slet ikke er nævnt på spoiler kortet, så det var jo en fin overraskelse.


FairyLoot havde inkluderet et sæt snørebånd i denne omgang. Det har de aldrig gjort før, og det er en meget sjov ide. Snørebåndene bliver kaldt for Prythian Shoelaces, selvfølgelig fra serien A Court of Thorns and Roses af Sarah J. Maas. De er designet af Fictiontea Designs.


En anden ting, som aldrig har været i en FairyLoot boks før er dette smukke forklæde. Det er designet af Literary Life Co, og baseret på Strange the Dreamer af Laini Taylor. Jeg er virkelig vild med dette forklæde og derfor ved jeg ikke rigtig om jeg får det brugt. Jeg vil jo helst ikke grise det til, men nu får vi at se.


Boksen indeholdte også denne smukke Constellation notesbog designet af Read At Midnight. Den er baseret på Roshani Chokshis The Star-Touched Queen. Desværre har den ingen linjer, og det savnede jeg. Derudover er den meget fin.


Det sidste af de officielle ting var dette smukke sæt med artprints i postkort størrelse designet af Taratjah.  Parrene er Amar og Maya fra The Star-Touched Queen, Lazlo og Sarai fra Strange the Dreamer, Julian og Emma fra The Dark Artifices, samt Rhysand og Feyre og Cassian og Nesta fra ACOTAR.


Endnu en gang var der også nogle bonus ting med. Der var en Muse of Nightmares postkort, en Queen of Air and Darkness læseprøve samt et Tempests and Slaughter bogmærke.


Til slut var erstatningen af det fejltrykte viskestykke fra juliboksen med.


Så fik jeg gravet ned til denne måneds bog. Bogen er Mirage af Somaiya Daud, og den skal da helt sikkert læses på et tidspunkt. Bogen havde et eksklusivt cover, sprayed sider og var signeret af forfatteren. Sammen med bogen var der et brev fra forfatteren som på bagsiden have et artprint af to af karakterne designet af Gabriella Bujdoso samt et bogmærke med bogens cover.
Som altid var der et bogmærke med månedens tema, FairyScoop og hashtag til min reading buddy.


Alt i alt synes jeg det var en meget gennemført boks med mange fine ting.
Næste månedens tema er Beautiful Deceptions og jeg glæder mig til at se, hvad den boks indeholder.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar