Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 5. august 2018

FairyLoot #14 - The Power Within Juli 2018


Så er det endnu engang blevet tid til at vise indholdet af min nyeste FairyLoot boks frem. Endnu en gang fik jeg boksen rigtig hurtigt, og det var jeg rigtig glad. Månedens tema var The Power Within, og som altid er temakortet smukt designet.


Det første jeg fik op af boksen var en hvid kasse med FairyLoots mærke påtrykt. Kassen indeholdte et krus, som normalt er helt sort, men hvis man hælder varm vand i kommer et smukt farvestrålende citat frem. Citatet er fra Falling Kingdoms af Morgan Rhodes (som jeg ikke har læst). Kruset er designet af Little Inkling Designs. Jeg er sikker på, at jeg nok skal få brugt dette fine krus i løbet af de kolde vintermåneder.


Den næste ting jeg fandt, var denne Quidditch inspireret kuglepen fra Harry Potter. Den har påtrykt citatet "Don't chase the Quaffle if you see the Snitch". Den er lavet af FairyLoot, og jeg synes at det er en sjov ide og vil passe fint på min Harry Potter hylde, når den engang bliver færdig.


Næste ting var en duftspray, der er inspireret af Snow Like Ashes af Sara Raasch (som jeg heller ikke har læst). Den hedder Theron's Study Room Spray og er lavet af Geeky Clean. Den dufter af lavendel og bøger. Ideen er sjov, men jeg ved ikke helt om jeg får den brugt.


Denne gang var der også et viskestykke med. Det er påtrykt et citat fra And I Darken af Kiersten White (som jeg har læst!). Desværre var citatet spejlvendt, men FairyLoot har meldt ud at de vil sende et nyt, hvor skriften vender rigtig. Viskestykket var designet af KDP Lettters.


Jeg elsker når FairyLoot har art prints med, og det havde de heldigvis denne gang. Det er et art print af karakteren Zélie fra Children of Blood and Bone af Tomi Adeyemi (som jeg heller ikke har læst endnu). Printet er designet af Diana Worak.


De sidste to ting inden bogen er et klistermærke påtrykt "Ond Eldr", som jeg synes er rimelig kedeligt, så det kommer jeg nok ikke til at bruge. Det stammer fra bogen Sky in the Deep af Adrienne Young (heller ikke læst) og det er lavet af Reverie and Ink.
Som bonus var der inkluderet et postkort fra bogen Sweet Black Waves, som også indeholder en kode, som giver afgang til en læseprøve.


Og så er vi kommet til månedens bog, og igen er det en bog, som jeg intet kendte til.
Bogen er Heart of Thorns af Bree Barton. Bogen er en eksklusiv FairyLoot hardback udgave med sprayede kanter i rødt og signeret af forfatteren.
Der var som altid inkluderet et brev fra forfatteren, som på bagsiden havde et art print af karakterne Mia og Quin, der var designet af Noverantale.
Derudover var der månedens FairyScoop, temabogmærke og kortet med hashtag til min reading buddy.


Det var en fin boks denne gang. Der var selvfølgelig nogle ting, som jeg var mere glad for end andre, men jeg glæder mig til at læse Heart of Thorns på et velvalgt tidspunkt.

Augusts tema er Mutinous Pirates, og jeg glæder mig meget til at modtage boksen. Jeg er så spændt på, hvad de har fundet på til denne boks. Jeg krydser fingre for at det bliver godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar