Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 31. oktober 2018

FairyLoot #17 - Beautiful Deceptions Oktober 2018


I mandags var jeg nede i kiosken for at hente en pakke fra et forlag, og på posthylden spottede jeg min nyeste FairyLoot boks, som jeg fik med ved samme lejlighed. Så slap jeg også for at gå to gange.
Månedens tema var Beautiful Deceptions, og jeg var atter meget spændt på indholdet.

Det første jeg fiskede op var månedens spoilerkort som sædvanligvis var designet af Taratjah.


Atter en gang var der et duftlys med. Denne gang var det et eksklusivt lys fra Nerd Poured Candles. Det har titlen Aelin Ashryver Galathynius, og stammer fra Throne of Glass serien af Sarah J. Maas. Duften er citronverbena og ild.


Denne gang var der et par fine sokker med. De er inspireret af bogen Red Queen af Victoria Aveyard og er eksklusivt til FairyLoot.


Den næste ting jeg trak op af boksen var denne fine Mourners Beanie og som er perfekt til årstiden. Den er inspireret af Six of Crows af Leigh Berdugo og er designet af Fiction Tea Designs samt FairyLoot. Jeg kommer helt klart til at bruge den, når det bliver en smule koldere.


Varm te hører også til årstiden, så det kunne selvfølgelig også findes i boksen. Denne te kaldes Wren's Secrets og er inspireret af månedens bog. Det er en grøn og pebermynte te, og lavet af The Tea Leaf Company. Nu er jeg ikke den store te drikker, men den dufter virkelig godt, så måske skulle jeg prøve den en dag, hvor jeg trænger til en varm drik.


Denne gang var der også en meget smuk, men tung nøglering med. Den er inspireret af serien The Winner's Curse af Marie Rutkoski og designet af KDP Letters. Den er formet som en bog, der har det fine og sande citat: "Isn't That What Stories Do, Make Real Things Fake & Fake Things Real?", og så har den en fin lilla kvast.


Boksen indeholdte også et sæt spillekort, der var inspireret af The Cruel Prince af Holly Black. Spillekortene er designet af Emily Haynes og Fiction Tea Designs. Haynes har lavet billederne til kortene konge, dronning m.v. Desværre er billederne det samme, hvad enten der er tale om klør eller hjerte, og jeg ville gerne have set noget variation på de forskellige spillekort. Det kunne have været sjovere.


Der var tre bonusting med i denne omgang. Den ene ting var et Grisha badges set mens de to andre var bogmærker til henholdsvis Sawkill Girls og The Poppy War.


Den sidste ting inden månedens bog var en erstatning til det fejltrykte vægflag fra augusts måned.


Så blev det endelig tid til at afsløre månedens bog, som var Girls of Paper and Fire af Natasha Ngan, og den er bare virkelig flot. Bogen har et eksklusivt cover, sprayede pink sider og er signeret af forfatteren. Som altid følger der et brev for forfatteren med som endnu en gang er prydet med et print af karakterer fra bogen. Derudover var der et postkort med, månedens FairyScoop, månedens bogmærke, et hashtag til min reading buddy samt en invitation til en readalong af månedens bog.


Alt i alt synes jeg det var en rigtig fin boks endnu en gang, og jeg kommer til at bruge de fleste, hvis ikke alle af tingene.
Næste månedens tema er Battles & Galaxies, og det er et tema jeg er ganske spændt på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar