Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 10. november 2018

BogForum 2018 fredag


[Reklame - presseadgang alle tre dage - holdninger og oplevelser er mine egne]

Dette var min tredje gang på BogForum. Jeg har været der i 2015 og 2016, men begge gange var jeg der kun om lørdagen. I år havde jeg derfor besluttet, at jeg skulle af sted alle tre dage (og det bliver bestemt ikke sidste gang jeg gør det). Så jeg havde booket hotel og tog, nærstuderet programmet (min plan kan ses her) og fundet de bøger, jeg skulle have signeret. Og lige pludselig var det blevet fredag, og jeg skulle pænt tidlig op for at gøre mig klar. Togturen gik fint, og jeg fik læst mange sider i Skabt for dig af Louise O'Neill, som jeg selvfølgelig også skulle høre. Jeg nåede til København lidt over 12 og skulle derefter finde metroen ud til Bella Center. 


Jeg ankom lidt i 13 og gik derfor direkte hen til Gyldendals Tranescene 1, hvor Louise O'Neill blev interviewet om Skabt for dig, og skulle ligeledes signere bagefter. Louise O'Neill blæste mig bagover. Hun var helt fantastisk at høre på, og jeg var meget begejstret. Hvis jeg ikke var fan før (det var jeg), så er jeg en mega fan nu!


Efter Louise O'Neill gik jeg lidt rundt og kiggede og for lige at danne mig et overblik. Jeg havde ikke så meget på programmet for fredagen, men jeg nåede faktisk alt det jeg gerne ville.
Mit næste stop blev Tobias Stenbæk Bro der snakkede om hans debut fantasyromanen Væddermændenes Nat med Maria Johansen. Det var spændende at høre, hvor Tobias havde fået sin inspiration fra og hvordan han har brugt sin historiske viden til at skrive episk fantasy. Jeg har bogen stående, og efter at have hørt interviewet glæder jeg mig om muligt til at læse den endnu mere.


Mit sidste planlagte punkt for dagen var at høre Malene Sølvsten i samtale med Nanna Foss om Ravnenes Hvisken. Jeg fik nemlig ikke hørt hende ved FantasyFestivalen, så nu skulle det være. Der var også godt proppet ved scenen, men det lykkedes mig da at få en plads. Det var en fornøjelse at høre på de to, og efterfølgende fik jeg signeret to bogmærker af Malene, da jeg ved tidligere lejligheder har fået signeret alle mine bøger. 


Ind imellem mine planlagte punkter havde jeg tid til at gå rundt blandt de forskellige stande og kigge på bøger, og ikke mindst hilse på forlagsfolk, bogbloggere, tidligere og nuværende kollegaer og forfattere. Det var rigtig hyggeligt og dejligt at hilse på og få sat ansigter på mennesker, som man kun har skrevet med på mail eller som man følger online.

Da klokken blev lidt over 18 besluttede jeg mig dog for at sige tak for i dag, finde mit hotel, få tjekket ind, spist lidt aftensmad og så ellers læse resten af Skabt for dig, mens jeg ladede op til lørdagen, som ville blive endnu travlere end fredagen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar