Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 24. juni 2018

En dag i Trafallas - Bogbloggerevent hos Leatherbound


[Sponsoreret indlæg - Invitation fra forlaget]

I lørdags (d. 16. juni) var jeg sammen med nogle andre bogbloggere inviteret til et Bogbloggerevent hos forlaget Leatherbound i Horsens. Vi var blevet inviteret i forbindelse med udgivelsen af Julie M. Days Skyggen fra Nord, som er anden del i fantasyserien Grænsen til Trafallas.

Jeg var forholdsvis tidligt oppe for en lørdag, for at kunne tage toget til Horsens. Da jeg ankom til forlagets matrikel blev jeg hilst velkommen af Julie og Eva. Jeg fik en lille rundvisning på forlagets kontorer, og fik også hilst på de andre fra forlaget. Derefter fik jeg en velkomstdrink og en lille snak udenfor mens vi ventede på at de andre skulle komme.

Da alle var samlet og den lækre mad var blevet stillet an, blev vi budt velkommen af Eva. Mens vi spiste salat, kyllingespyd, pomme fritter og falafel tog Julie ordet og startede med at læse et lille spoilerfrit, men meget spændende, afsnit op af Skyggen fra Nord. Efter denne lille appetitvækker er mine forventninger skyhøje, og jeg glæder mig til at fordybe mig i bogen.
Dernæst interviewede Eva Julie, og vi fik lidt mere at vide om, hvordan bogen var blevet til, hvordan det var at skifte forlag, hvordan coveret var blevet skabt og meget mere.


Efter at vi havde nyt den gode mad, var der fri leg, mens der blev gjort klar til quiz. Det var Julie, der havde lavet spørgsmålene og de handlede selvfølge om Trafallas og karakterne. Quizzen var lavet via Kahoot! som jeg ikke havde prøvet før, men jeg blev virkelig optaget af det, da vi gik i gang, som min stakkels telefon fik at mærke, især da nettet en overgang var langsomt. Men jeg kom på en fjerdeplads, og det var jeg rigtig glad for.


Efter quizzen var der kage. Og hvilken kage! Der skulle selvfølgelig tages en masse billeder af kagen, fordi vi er jo bloggere, og fordi den var så fin.


Vi fik også en lækker bookiebag (som en kort stund fjernede opmærksomheden fra kagen). Den indeholdt blandt andet et eksemplar af Skyggen fra Nord, og Julie stillede selvfølgelig straks op til signering. Der blev signeret bøger, taget billeder, snakket og spist lækker kage til den helt store guldmedalje.


Det var en rigtig dejlig dag, hvor der blev snakket, hygget og grinet utroligt meget.

Og nu er det vist blevet på tide at vise indholdet af den lækre bookiebag frem, som kom i denne fine mulepose med forlagets logo på.


Det første jeg fiskede op fra muleposen var selvfølgelig bogen. Den har et virkeligt fint cover, og har bare en rigtig lækker kvalitet. Der fulgte et bogmærke med der havde selvsamme cover. Derudover havde Julie selv lavet en skriftrulle, som indeholder teksten fra skrifterullen man finder i Grænsen til Trafallas og på bagsiden var der også et kort over hvor Trafallas befinder sig i forhold til vores verden.


Men bogen var ikke den eneste ting, der gemte sig i muleposen. Der var nemlig også en lille Ritter Sport (yay chokolade!), et metalbogmærke og en drømmefangernøglering.


Derudover var der også et duftlys med en skøn duft, en glimmer highlight og en metallisk neglelak.
Og for at sætte prikken over i'et var muleposen fyldt med både små blå fjer og sølvblade.


Dette er nok den mest gennem koordineret bookiebag jeg har modtaget, og jeg er vild med alt den overvejelse der været bag hver ting for at få dem til at passe sammen og ikke mindst passe til bogen og dens univers.

Jeg vil slutte af med en stor tak til Julie og Leatherbound for at invitere mig. Det var nogle fantastiske timer i jeres selskab. Og endnu en gang tillykke til Julie for udgivelsen af den fine roman. Jeg glæder mig til at læse den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar