Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 25. november 2018

BogForum 2018 søndag


FredagLørdag

[Reklame - presseadgang alle tre dage]

Jeg har flere gange fået at vide at søndagen er mere stille end den hektiske lørdag. Nu var det første gang jeg var afsted også om søndagen og jeg vil ikke sige at den var særlig stille i forhold til, hvor mange mennesker der var. Jeg havde ganske vist et mere stille program, faktisk havde jeg kun planlagt 2-3 ting, men jeg endte selvfølgelig med at se mere, men sådan er det vel i de fleste situationer.


Da mit første planlagte punkt skulle først begynde kvart i 12, så jeg brugte tiden inden på BørneBogForum, hvor jeg ved et tilfælde kom forbi Sigurd Barrett, der læste højt fra en af hans "genfortællinger" af H. C. Andersens eventyr Prinsessen på ærten. Det var rigtig hyggeligt og så sang han sørme også en lille sang, han havde skrevet til eventyret.


Mit første punkt, var at høre min kollega Jacob Holm Krogsøe fortælle sammen med Martin Wangsgaard Jürgensen om deres fælles roman Randvad. Jeg har hørt de to herrer før, men det skadede ikke at høre dem igen, for her løftede de også lidt af sløret for deres spændende fremtidsplaner.


Bagefter skulle jeg skynde mig videre fordi jeg gerne ville høre Anne-Marie Vedsø Olesen fortæller om novellen Orkestergraven fra novellesamlingen POE – 4 makabre hyldester, som jeg læste tilbage i 2009 eller 2010. Jeg nåede at høre det sidste af hendes oplæsning samt inspirationen bag. Det var virkelig spændende og jeg fik meget lyst til at genlæse hele novellesamlingen.


Mit tredje punkt var at få en signering af Dennis Jürgensen i hans nyeste krimi om Roland Triel.


Da var stadig lidt tid inden jeg skulle hjem med toget, så jeg nåede også at høre Kenneth Bøgh Andersen fortælle om Lysets hjerte samt nogle af hans andre bøger.
Derefter hørte jeg Anders Matthesen fortælle om Ternet Ninja, både bogen og den kommende film.
Efter de to sidste foredrag var det på tide at vende snuden hjem mod Jylland efter en weekend spækket med dejlige oplevelser.

Men inden jeg slutter helt er jeg selvfølgelig nødt til at vise, hvilke bøger jeg fik købt på BogForum. Jeg havde ikke en særlig stor kuffert med (det bliver der lavet om næste år), så der var begrænsninger på, hvor mange bøger jeg kunne købe. Jeg havde på forhånd planlagt at købe tre bøger, og jeg endte med at købe seks i alt som der heldigvis også var plads til i kufferten. Bøgerne var selvfølgelig ikke det eneste jeg fik med. Jeg fik nemlig også mega mange bogmærker, et par muleposer, læseeksemplarer samt postkort med hjem.



De seks bøger var:
Det mekaniske hjerte af Peter Bunzl (som jeg læste sidste år og anmeldte i år - 2'eren skulle være på vej)
Mørke rum af Kristina Aamand
Malstømmen - Poe og Danmark fra Det Danske Edgar Allan Poe Selskab
Afsløring af Teri Terry (Mørkt stof #2)
Udvikling af Teri Terry (Mørkt stof #3)
Eksploderende skadedyr af Dennis Jürgensen (Roland Triel #5)

____________________


Jeg havde tre skønne dage på BogForum, og jeg glæder mig meget til næste år, hvor jeg krydser fingre for at jeg kan komme afsted igen.
Jeg vil slutte af med en hel masse billeder af rigtig mange bøger, for det er kærligheden til bøger, den gode historie og det trykte ord, der betyder virkelig meget for mig og mange andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar