Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 7. maj 2019

FairyLoot #22 - Dark Magic April 2019


Aprils FairyLoot boks havde temaet Dark Magic, og jeg havde set frem til at modtage boksen, da det lød som et meget spændende tema.


Øverst i boksen lå denne lille sorte æske, som indeholdte Mister Kindly som teæg. Nu er jeg ikke den store tedrikker, men jeg elsker Mister Kindly fra Jay Kristoffs Nevernight serie. Jeg havde nu håbet at Nevernigt merchet ville være noget andet end et teæg, for så ville der være større chance for at jeg rent faktisk fik det brugt. Men måske kan jeg udstille Mister Kindly et eller andet sted på reolen. Teægget er lavet af FairyLoot.


Den næste ting i boksen var en håndsæbe formet som Philosopher's Stone fra Harry Potter. Den har en rigtig fin rød farve med lidt glimmer i. Kortet fortæller hvilke ting den er lavet af, som er en meget god ide, hvis man nu skulle være allergisk. Jeg synes det er en meget sjov ide, men det kan være jeg vælger at udstille den på reolen frem for at bruge den som sæbe. Den er lavet af Pretty Suds.


Den var også en notesbog med denne gang, og jeg plejer at være vild med notesbøger. Det var jeg desværre ikke denne notesbog. For det første har den spiralryg og jeg er bare ikke særlig vild med spiralrygge. For det andet har den mega meget glimmer på forsiden, som gør at det ikke er helt let at læse citatet som er fra Children of Blood and Bone af Tomi Adeyemi. Hvem ved måske får jeg den brugt på et tidspunkt? Designet er af Stella Bookish Art.


Endnu en gang var der en pin med. Denne var designet af Literary Emporium og er inspireret af A Curse So Dark and Lonely af Brigid Kemmerer, som var månedens bog tilbage i februar. Jeg synes det er en meget fin pin, der dog ikke var helt let at tage billeder af.


Da FairyLoot afslørede at der ville være en book sleeve i denne boks blev jeg ellevild, fordi jeg elsker book sleeves. Den er inspireret af serien A Darker Shade of Magic af V. E. Schwab, som jeg stadig har til gode at læse, men som jeg har stående på reolen. Den er rimelig stor i det, hvilket er ganske dejligt, og så her den to forskellige designs på forside og bagside. Jeg er selv mest vild med det design, hvor der ikke er karakterer på. Det er en rigtig fin book sleeve, som jeg helt sikkert nok skal få brugt. Den er designet af Monolimeart.


Jeg er også ret vild med muleposer, og der var sørme en med i boksen. Muleposen er inspireret af Leigh Bardugo's Grisha trilogi. På den ene side er der artwork af The Darkling og der er et citat på en anden side. Jeg kan godt lide de blå farver, men stoffet virker en smule tyndt, så jeg ved ikke lige hvor meget vægt den kan holde til. Den er designet af Morgana0anagrom der har stået for at designe The Darkling, mens KDP Letters har stået for citatet.


Der var selvfølgelig endnu en gang to nye tarotkort med. Ligesom sidst er det karakterer fra Leigh Bardugos Six of Crows. Jeg synes at de er rigtig fine, og jeg glæder mig allerede til det næste par. De er designet af Artbyemmilinne.


Så er det blevet tid til at vise månedens bog frem, som var Nocturna af Maya Motayne, som jeg aldrig har hørt om før. Den lyder meget interessant og jeg elsker det blå cover, som er eksklusiv for FairyLoot (den normale udgave er rød). Jeg glæder mig i hvert fald meget til at læse den, når jeg en gang for tid. Som altid var der et brev fra forfatteren, månedens FairyScoop og månedens bogmærke.


Jeg synes, at det var en god boks og jeg kommer helt sikkert til at bruge flere at tingene. Og så glæder jeg mig meget til at få læst bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar