Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 10. oktober 2019

Heartstopper: Volume Two af Alice Oseman

"Nick and Charlie are best friends. Nick knows Charlie's gay, and Charlie is sure that Nick isn't.
But love works in surprising ways, and Nick is discovering all kinds of things about his friends, his family ... and himself."



Charlie er vild med Nick, men tror at Nick er heteroseksuel. Nick er dog ikke så længere sikker på sin seksualitet, og han begynder så småt at finde ud af hvem han er. Han ved i hvert fald sikker på at Charlie er den bedste ven han nogensinde har haft og at han ikke vil miste ham.

Heartstopper: Volume Two er en virkelig god opfølger til Heartstopper: Volume One. Noget af det bedste er at Nick kommer mere på banen her. Der var nogle glimt ind i hans liv og tanker i det første bind, men her er der endnu mere Nick og det bare helt perfekt. Jeg elsker også Charlies søster Tori, Nicks mor og deres rugbytræner, som dog ikke er så meget, men som nogle vigtige roller.

Det er fedt at se hvordan de to drenge virkelig kan være sig selv, når de er i hinandens selskab. Og ikke mindst hvordan de beskytter hinanden mod andres fordomme og onde ord. Men jeg må sige at de nogle gange er virkelig dårlig til at tale med hinanden, hvis der er noget de er i tvivl om eller hvis de har nogle bestemt følelser. Heldigvis er de selv klar over det og gør også hinanden opmærksom på det. Men der var nogle følelsesture de nemt kunne have undgået, hvis de havde talt sammen. Normalt kan jeg godt blive lidt irriteret hvis karaktere gentagende gange ikke taler sammen om problemer, der nemt kunne have været undgået hvis de netop havde talt sammen. Her kan jeg godt lide at de anerkende at de nogle gange er dårlige til at tale sammen. Men Charlie og Nick burde virkelig tale lidt mere sammen om nogle ting efter min mening.

Heartstopper: Volume Two er mindst lige så sød og romantisk som det første bind. Det er virkelig en hjertevarm historie, der udspiller sig imellem de to drenge. Man får lyst til at give dem begge et ordentlig kram, men jeg må jo nok nøjes med at kramme bogen i stedet for.

Jeg troede at dette var sidste bind om Charlie og Nick, men heldigvis viste det sig ikke at holde stik. Der kommer et tredje bind i 2020 (måske flere? - Goodreads siger der også kommer et bind 4), så nu skal jeg bare have den svære ventetid til at gå. Imens vil jeg anbefale Heartstopper til alle der gerne vil have en rørende og romantisk historie.


4/5 stjerner

Titel: Heartstopper: Volume Two
Forfatter: Alice Oseman
Serie: Heartstopper #2
Sprog: engelsk
Forlag: Hodder Children's Books
Udgivet: 11. juli 2019
ISBN: 9781444951400
Sideantal: 296

Ingen kommentarer:

Send en kommentar