Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 26. oktober 2019

Readathon #9 - oktober 2019

Dette blogindlæg vil løbende blive opdateret 


Klokken 14:20
Jeg kom hjem fra arbejde for ca. 10 min siden. Jeg har skiftet til noget varmt og tørt tøj, har lavet et varmt fodbad og har fundet min første bog frem. Jeg har valgt at læse de sidste knap 100 sider i Ursiderne af Nanna Foss færdig, før jeg kaster mig over en bog fra min tbr bunke.
Rigtig god læselyst til alle!

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 0

Klokken 15:07
Så er Ursiderne læst, og den var lige så god anden gang, hvis ikke bedre. Jeg elsker simpelthen den serie! Jeg havde også lige overvurderet, hvor mange sider jeg havde tilbage, så den færdiglæst hurtigere end jeg lige havde regnet med. Nu vil jeg læse min næste bog, som bliver Zombiepesten af Emil Blichfeldt.

Antal læste bøger: 1
Antal læste sider: 54

Klokken 17:49
Jeg har fået læst de tre bøger i serien om Jonny Nekrotic af Emil Blichfeldt. De var okay underholdende, men jeg var desværre ikke helt oppe at ringe over dem. Men jeg er sikker på at de har sit publikum. Jeg kan også mærke trætheden lure, men det er jo alt, alt for tidligt (men giver god mening, da jeg jo startede dagen ud på arbejde).
Nu vil jeg gå ud og lave lidt aftensmad. Imens vil jeg høre lidt af min lydbog, som er Nevernight af Jay Kristoff.

Antal læste bøger: 4
Antal læste sider: 369


Klokken 20:15
Aftensmaden er blevet spist, mens jeg så et afsnit af Buffy. Jeg har også fået læst min 5. bog, som var første bind i mangaen Hellsing og den var simpelthen ikke noget for mig. Nu tyr jeg til Rick Riordan, for ham ved jeg skriver gode historier.

Antal læste bøger: 5
Antal læste sider: 577

Klokken 22:01
Som tiden dog flyver! Jeg er blevet færdig med 9 fra de ni verdener af Rick Riordan, og det var lige hvad jeg havde brug for efter den skuffende manga. Jeg er heller ikke så frisk længere, så det kan være at jeg snart lister i seng, så kan jeg også nå at læse lidt i morgen tidlig/formiddag før jeg skal på arbejde. Men nu vil jeg begynde på Tinder af Sally Gardner, som jeg håber er lige så uhyggelig som forsiden antyder. 

Antal læste bøger: 6
Antal læste sider: 745


Klokken 22:21
Jeg er simpelthen ved at være for træt, så jeg skifter sofaen ud med sengen og tager Tinder [bogen ikke app'en :D ]  med i seng. God læselyst til alle dem, der kan holde sig vågne! Vi ses i morgen.


Klokken 07:50
Godmorgen.
Jeg har været i et lille stykke tid, hvor jeg har taget et bad og nu har fundet morgenmad frem. Jeg fik læst 37 sider i Tinder i går inden jeg faldt i søvn, og jeg har også sovet længere end jeg plejer, fordi det var lige det jeg trængte til. Jeg har besluttet mig for at læse ca. til kl. 10, før jeg skal gøre mig klar til at tage på arbejde, og derfor har jeg valgt at skifte bog til Silhuet af Nick Clausen, så jeg også lige kan få taget hul på den.

Antal læste bøger: 6
Antal læste sider: 782

Klokken 09:37
Så er jeg vist nødt til at stoppe for nu, så jeg kan gøre mig klar til arbejde om nogle timer. Jeg fik læst 155 sider i Silhuet, og den er mega spændende, så den bliver jeg nødt til at læse færdig, når jeg kommer hjem efter arbejde.
Jeg synes aldrig rigtig at jeg kom i det readathonflow, jeg plejer at have. Det skyldes måske at jeg skulle arbejde både lørdag og søndag, eller at 4 er de bøger jeg har læst ikke lige var noget for mig.
Jeg håber det bliver anderledes næste gang, for jeg har savnet den stemning, jeg normalt oplever under et readathon.
Tak til dem, der har fulgt med her og på Instagram. God læselyst til alle, der stadig er i gang. 

Antal læste bøger: 6
Antal læste sider: 937

6 kommentarer:

  1. Lyder, som om du er godt igang. Fortsat god læselyst:)

    SvarSlet
  2. Uh, jeg glæder mig til at gøre hvad du synes om Nevernight, jeg har selv lige læst Godsgrave som min den første bog :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det er faktisk tredje gang, jeg læser den :), men første gang som lydbog (det kan også anbefales). Jeg elsker den serie og glæder mig så meget til at læse Darkdawn, selvom jeg også er lidt bange for, hvad det hele kommer til at ende med ;)

      Slet
    2. aaah, det var jeg ikke klar over. Jeg er først selv begyndt på serien i sommers, men er faldet totalt pladask for den. Jeg har lidt planer om at læse Darkdawn til Tome Topple i november, men jeg er også lidt bange for slutningen efterhånden :P

      Slet
    3. Ej, hvor sjovt - jeg overvejer den også til Tome Topple :) Har også først læst Nevernight i år, men elsker simpelthen det univers :)

      Slet