Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 24. oktober 2019

Dewey's 24 Hour Readathon TBR - efteråret 2019


Så er det atter blevet tid til et af de hyggeligste læsevents i årets løb, nemlig efterårets udgave af Dewey's 24 Hour readathon. Det går i al sin enkelhed ud på at læse så meget man har lyst til i løbet af 24 timer. Her i Danmark starter readathonet på lørdag kl. 14 og slutter igen søndag kl. 14. Du kan læse mere om readathonet her, hvor du også har mulighed for at tilmelde dig, hvis du skulle have lyst til det. 

Jeg har deltaget flere gange i løbet af de sidste par år, men i år har jeg ikke været så heldig med datoerne. Under forårets readathon var jeg til Krimimessen en stor del af lørdagen, som skar ned på mine læsetimer, og i denne weekend skal jeg både arbejde lørdag og søndag, så der kommer jeg nok også til at starte lidt senere og slutte lidt før de officielle tider. Men sådan må det være og så krydser jeg fingre for at jeg ikke rammer ind i arbejdsweekender næste år. Men jeg kan heller ikke forstille mig ikke at deltage, for jeg synes det er noget så hyggeligt, så heller gøre det på et andet blus end tidligere. Jeg planlægger at gøre det meste klar dagene op til, så jeg ikke skal tænke på andet end at hygge og læse. 

Jeg har selvfølgelig også været i gang med at gennemgå mine bogreoler for bøger, jeg godt kunne tænke mig at læse. Som altid har jeg fokuseret på de lidt kortere bøger, da jeg bedst kan lide at læse dem, når readathonet har en så intens tidsperiode, som den har. Som altid sker der nok ændringer, når jeg først kommer i gang med at læse, men her er de bøger, som jeg har valgt på forhånd. 

  • 9 fra de ni verdener af Rick Riordan, 143 sider. Jeg købte denne bog for et godt stykke tid siden og har bare ventet på at det blev readathontid, for den er helt perfekt til lejligheden. Jeg er rigtig glad for Magnus Chase trilogien, så jeg glæder mig til at læse disse noveller, der foregår i samme univers og med nogle af de samme karakterer.
  • Jonny Nekrotic serien af Emil Blichfeldt, 111 sider, 101 sider, 103 sider. En horror zombieserie for børn på tre bind, som jeg også har haft stående et stykke tid. Jeg glæde mig til at finde ud af hvilket vinkel den har på zombiegenren. 
  • Tinder af Sally Gardiner, 270 sider. Endnu en bog, der har stået ulæst på min bogreol i al for lang tid. Jeg håber på en uhyggelig og stemningsfuld læseoplevelse.
  • Silhuet af Nick Clausen, 267 sider. Intet readathon uden en Nick Clausen bog har været readathontemaet de sidste par gange. Jeg har faktisk læst denne, men det var tilbage i 2012, og jeg husker utrolig lidt af dens handling. Jeg husker kun at jeg fandt den uhyggelig, så det er jo oplagt at læse den igen her i oktober. 
Dette er min primære tbr, men som sagt kan alt ændre sig på dagen, men jeg regner med at få læst dem alle og måske et par stykker til.
Som altid vil jeg lave et blogindlæg herinde, som løbende vil blive opdateret, som mit læsedøgn skrider frem. Jeg vil ligeledes være aktiv på Instagram (@pthoustrup). Smid gerne link til din blog, Instagram eller andet i kommentarerne, hvis du også deltager, og fortæl også gerne hvad du har planer om at læse.
Vi snakkes ved lørdag :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar