Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 28. februar 2016

Currently reading #1 - Travl lørdag og stille søndag


Jeg brugte en stor del af lørdagen på at organisere mine fire bogreoler på en anden måde, således at der ville blive plads til flere bøger. Jeg har nemlig både hentet en del af de bøger. der står hjemme hos mine forældre samt købt nye bøger (som vil blive præsenteret i nogle book hauls på et senere tidspunkt.) Så at få plads på mine hylder (som allerede før var temmelig fyldte) var det nødvendigt med en omflytning. På trods af min ihærdige indsats blev der ikke plads til alle bøgerne, som kan ses på billedet nedenfor.


Lige nu mangler jeg plads til 83 bøger, og her har jeg ikke talt de bøger der stadig står hjemme hos min forældre. Jeg tør næsten ikke gætte, hvor mange der står der endnu, men hvis jeg siger 300+ vil jeg ikke have skudt forbi. Så mit projekt i løbet af det her år at få købt nogle flere reoler, så jeg kan få plads til mine bøger.

Hvor lørdag var forholdsvis travlt, tager jeg det mere stille og roligt denne søndag. Jeg har været til træning først på dagen og fået vasket tøj, så nu vil jeg bare bruge resten af dagen på at læse.

Jeg er pt. i gang med Trudi Canavans The Novice (The Black Magician #2), hvor jeg kun mangler omkring 130 sider og den er meget spændende, så den jeg vil gerne blive færdig med i dag. Derudover læser jeg også Jane Austens Pride and Prejudice i min smukke Penguin Drop Caps udgave. Dette er en genlæsning, og jeg elsker den stadig. Den sidste bog jeg har gang i er en digtsamling om katte - The Great Cat, som jeg også håber at få færdiggjort til i hvert fald i morgen. For er der noget katte er gode til er det at gøre opmærksomme på dem selv.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar