Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 8. december 2020

FairyLoot #39 - Wicked Hearts Oktober 2020

Jeg er kommet en smule bagud med mine unboxings, men jeg regner med at indhente dem her i december. Den første boks jeg starter med er oktobers FairyLoot, hvor temaet er Wicked Hearts.


Den første ting var dette salt & pebersæt af keramik. Sættet er inspireret af månedens bog og med et fint design af @noverantale


Man kan aldrig få for mange sokker, så jeg glæder mig til at tage disse i brug. De er designet af @jezhawk og inspireret af tv-serien Castlevania.


FairyLoot har inkluderet et puslespil for første gang. Jeg synes at det er en sjov ide og meget relevant for årstiden. Det forestiller Jacks fra Caraval af Stephanie Garber og designet af @sallteas.


Den næste ting var et spil kort, hvor illustrationerne er karakterer fra bøgerne The Shadows Between Us af Tricia Levenseller, The Beautilful af Renee Ahdieh, Sorcery of Thorns af Margaret Rogerson samt Even the Darkest Star af Heather Fawcett. De er virkelig flotte, og en smule svære at få ud af æsken. Designeren er @arz28.


Boksen indeholdte også denne fine pin, som er baseret på The Young Elites af Marie Lu og designet af @alchemyandink.


Månedens samletarotkort er ligeledes designet af @arz og inspireret af House of Earth and Blood af Sarah J. Maas.


Så er vi kommet til månedens bog, som er Kindom of the Wicked af Kerri Maniscalco. Det er en utrolig smuk bog, og designet er gennemført. Jeg har tidligere læst og nydt forfatterens Stalking Jack the Ripper serie, så jeg er meget spændt på denne her. 

Der var også et ark med Star Wars klistermærker i boksen, men dem har jeg givet videre til en ven.


Endnu en gennemført boks fra FairyLoot. Desværre er jeg nødt til at afmelde boksene var det nye år, da Brexit højst sandsynligt vil gøre det dyrere. Men der vil komme et par unboxinger inden det sker.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar