Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 22. december 2020

FairyLoot #40 - Enemies to Lovers November 2020

Lidt forsinket er det nu tid til at vise indholdet af novembers FairyLoot boks, hvor temaet er Enemies to Lovers.


Den første ting, som jeg fiskede ud af boksen var denne mulepose designet af @rosiethorns88 og baseret på The Folk of the Air serie af Holly Black. Den er lavet i en lækker kvalitet, og jeg glæder mig til at tage den i brug.


Jeg elsker FairyLoots letvægtstørklæder, og denne designet af @jezhawk er virkelig pæn. Jeg er vild med den grønne farve og mønstret. Jeg havde måske ikke behøvet et citat, da jeg synes at det ser mærkeligt ud på tørklæder, når man bærer dem. Citatet stammer fra A Song of Wraiths and Ruin af Roseanne A. Brown.


Den næste ting var dette hårelastik med et citat fra Shatter Me af Tehereh Mafi. Det er virkelig fint, og jeg kommer helt sikkert til at bruge det på et tidspunkt. 


Ved første blik anede jeg ikke hvad dette var, så jeg var lige nødt til at tjekke spoilerkortet. Det viser sig at være en taskehænger til ens taske, når man er ude at spise eller lignede. 


I boksen var der også en genanvendelig skærmrenser, som er designet af @taratjah og baseret på Angelfall af Susan Ee.


@rukasu.art står bag disse fire bogmærker, der forestiller par fra fire forskellige universer, der alle er sat i en moderne setting. Jeg er ikke så vild med designet af Rhys fra ACOTAR, men bortset fra det synes jeg, at bogmærkerne er fine. 


Månedens samletarotkort er designet af @arz28 og baseret på karakterer fra House of Earth and Blood af Sarah J. Maas.


Månedens bog er These Violent Delights af Chloe Gong, som er en Romeo & Juliet genfortælling, der foregår i 1920'ernes Shanghai. Det lyder virkelig interessant, så jeg glæder mig til at læse romanen.


Endnu en gennemført boks fra FairyLoot med en masse lækre ting.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar