Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 10. december 2020

Nye bøger #66 - tilføjelser i november


[Indeholder anmeldereksemplar]

I november modtog jeg ét anmeldereksemplar, købte syv bøger og modtog én tegneserie gratis.


Fra Forlaget Brændpunkt har jeg modtaget af A. Silvestris nyeste novellesamling Næsten her. Jeg glæder mig til at læse den, da forfatteren altid formår at overraske mig. 


Den nye Anita Blake roman Sucker Punch af Laurell K. Hamilton udkom tilbage i august. Jeg havde derfor bestilt et signeret eksemplar fra Forbidden Planet for flere måneder siden. Men leveringen blev ved med at blive udskudt på grund af corona. Desuden var der også problemer med signeringen, da forfatteren bor i USA, så det blev en signeret bookplate, der blev limet ind i bogen. 
Den kom endelig i november, hvor den var pakket ind i to papkasser og en plastikpose, så den var godt beskyttet. De havde også vedlagt en signeret udgave af tegneserien The First Death, som jeg synes var en meget fin gestus. Jeg var dog lidt forvirret først, da der ikke var nogen besked med.


Jeg har meget store forventninger til Den hvide enkes død af Nicole Boyle Rødtnes. Den er virkelig blevet hypet på de sociale medier. Jeg håber på at få den læst i løbet af juleferien, hvor jeg forhåbentlig kan læse den i et stræk uden at blive afbrudt.

Jeg har allerede læst Skamløs 1 og Skamløs 2 af Pénélope Bagieu, men jeg vil virkelig gerne have dem i min samling. De er nogle utrolig flotte og vigtige grafiske romaner.


Jeg købte Leigh Bardugos The Lives of Saints af en medbogblogger, da hun havde to eksemplarer. Det er en forholdsvis kort bog, så måske ender jeg med at læse den til et readathon. Den er desuden illustreret, og de virkelig flotte. 


Oktobers Illumicrate boks indeholdte The Invisible Life of Adie LaRue af V. E. Schwab, mens oktobers FairyLoot indeholdte Kingdom of the Wicked af Kerri Maniscalco. Begge bøger er utrolig smukke, og jeg håber at indholdet matcher coveret. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar