Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 15. december 2020

Illumicrate #20 - Spellbinding Stories November 2020


Temaet for novembers Illumicrate boks var Spellbinding Stories.


Den første ting var endnu en bogformet vase til samlingen. Jeg er vild med de lilla farver og designet, og jeg glæder mig til at tage den i brug. @chattynora står bag designet.


Den næste ting var denne stofmaske designet af @stacey.mcevoy.caunt.


Lige i tide til at komme op på juletræet var dette ornament fra @herpaperworld. Citatet er fra bogen This Is How You Lose The Time War af Amal El-Mohtar, som udkom sidste år.


Et sæt smukke bookplates inspireret af The Starless Sea af Erin Morgenstern var også med i boksen. De er designet af @jessleart.


Det er ingen hemmelighed at jeg elsker bogposer/book sleeves, og det er altid rart når der er en med i en bogboks. Denne er endda baseret på et bibliotek, nemlig det fra Strange the Dreamer af Laini Taylor. Den er virkelig lækker, og jeg glæder mig til at tage den i brug. Designeren er @pauhami.


Månedens pin er endnu en gang inspireret af månedens bog og designet af @stacey.mcevoy.caunt. Det er en virkelig fin pin, som allerede har fået en plads på mit pinbanner.


Der var hele to bøger med denne gang! Den første er Legendborn af Tracy Deonn som er inspireret af Kong Arthur/Merlin myterne. Den lyder interessant, og jeg har ikke læst særligt mange fantasyromaner der er inspireret af disse myter.


Månedens bog er The Once and Future Witches af Alix E. Harrow, som jeg har set på Instagram et par gange. Den handler om hekse og allerede der er jeg solgt, da jeg elsker en god heksehistorie.


Illumicrate har endnu engang fået sammensat en rigtig fin boks.
Jeg har desværre været nødt til at ophæve mit abonnement på grund af usikkerheder omkring Brexit, så jeg mener at decembers boks bliver min sidste fra Illumicrate (i hvert fald i denne omgang).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar