Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 10. oktober 2024

Nye bøger #107 - tilføjelser i september


[Indeholder anmeldereksemplar]

Septembers bookhaul er årets største indtil videre med 25 nye bøger til reolerne. Det havde jeg regnet med, da september også bød på Fantasyfestivalen, hvor jeg fik slæbt 19 bøger med mig hjem. De kan ses her (og på billedet nederst).

Resten af bøgerne består af et anmeldereksemplar samt bøger fra FairyLoot og Illumicrate. 


Politikens Forlag har sendt mig Ild, som er skrevet af Iben Mondrup og illustreret af Kristian Eskild Jensen. Jeg har bladret den igennem, og den ser meget indbydende ud, så jeg glæder mig til at prøve kræfter med den.


Månedens bog fra FairyLoot er The Gods Below af Andrea Stewart, som jeg ikke har hørt om før, men som altid er der kælet for detaljerne.
Månedens bog fra Illumicrate er A Dark and Drowning Tide af Allison Saft, som jeg har hørt om, og som jeg også har på min tbr. Den glæder jeg rigtig meget til at læse.


Tidligere på året bestilte jeg 3 speciel editions af T. Kingfisher (som er en af mine nye yndlingsforfattere) fra Illumicrate. De er utrolig smukke, og jeg glæder mig til at sætte tænderne i dem.
Bøgerne er The Twisted OnesThe Hollow Places samt A House with Good Bones. (Jeg købte også A House with Good Bones som paperback på Fantasyfestivalen, fordi jeg havde glemt at den var med i sættet :/ Jeg har læst bogen, og den er så fed, så paperbackudgaven bliver givet videre).  

Ingen kommentarer:

Send en kommentar