Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 22. maj 2018

Series Crackdown Readathon - tbr


[Indeholder anmeldereksemplarer]

Et af mine læsemål for i år er at læse flere serier, og hvad kan være bedre end at deltage i et readathon, der går ud på at læse og måske endda færdiggøre nogle af de serier jeg er i gang med.

Fra fredag d. 25 maj til søndag d. 3 juni finder readathonet Series Crackdown sted. Den eneste læseudfordring der er, er at læse serier. Og det er bare helt perfekt for mig. Readathonet er 10 dage langt, og selvom jeg har nogle lange arbejdsdage og sociale aktiviteter indimellem, håber jeg på læst en del i løbet af readathonet. Jeg har derfor sammensat en tbr på 5 bøger.

  • Obsidio (The Illuminae Files #3) af Amie Kaufman og Jay Kristoff (615 sider). Jeg kan simpelthen ikke forstå, hvorfor jeg endnu ikke har læst denne bog. Det var en af mine mest ventede bøger for 2018 og nu har jeg haft den liggende i snart 2 måneder uden at samle den op. Det håber jeg, at dette readathon vil ændre på.
  • Førstelivet (Evigt liv #1) af Gena Showalter (430 sider). Dette er en serie, jeg længe gerne ville begynde på. Historien lyder meget interessant, og så har den bare en virkelig lækker forside. [Anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic]
  • De dødes skib (Magnus Chase og de nordiske guder #3) af Rick Riordan (489 sider). Dette er også en af mine mest ventede afslutninger på en serie. Jeg krydser fingre for at den ikke vil skuffe mig. Og så er serien bare skrevet på en måde, der gør at jeg har slugt de foregående bøger på ingen tid. [Anmeldereksemplar fra Forlaget Carlsen]
  • The Laughing Corpse (Anita Blake, Vampire Hunter #2) af Laurell K. Hamilton (340 sider). Jeg har faktisk læst denne bog før, men da Anita Blake er en af mine ynglingsserier, og jeg har længe gerne ville genlæse de første bind i den efterhånden lange serie. 
  • Summer Knight (The Dresden Files #4)  af Jim Butcher (413 sider). Dresden er også ved at blive en af mine ynglingsserier. Den er simpelthen så fuld af magi og humor. Så den vil jeg også meget gerne komme videre i. 

Hvis alt går godt får jeg færdiglæst 2 serier, kommer videre i 2 andre og får påbegyndt 1 ny serie. Jeg vil som altid lave en opsummering her på bloggen efter readathonet er ovre, men jeg vil også lave nogle statusopdateringer på Instagram Stories og evt. Twitter. Begge steder går jeg under @pthoustrup, så følg endelig med, hvis du er interesseret.

Læser du serier, og skal du deltage i readathonet?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar