Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 21. april 2019

FairyLoot #21 - Favourites Marts 2019


I år er det tre år siden at FairyLoot begyndte at sende deres fine bokse ud fyldt med spændende ting og ikke mindst fyldt med bøger. FairyLoot fejrer deres årsdag hvert år i marts, hvor boksen skifter farve fra sort til lilla, og som altid har et spændende indhold. Temaet var denne gang Favourites og det kan jo gå i mange retninger,


Det første jeg tog op lå ikke øverst i boksen, men derimod i siden, men det var simpelthen det der fangede min opmærksomhed først. Det drejede sig om dette smukke tørklæde, som var for stort til at det hele kunne komme med på billedet. Baggrunden er blå og designet er bogrygge på række. Flere af mine yndlingsbøger er der på, og jeg synes simpelthen at det er så flot. Jeg tør næsten ikke bruge det, så måske skulle jeg hænge det op i stedet for. Tørklædet er designet af Cara Kozi.


Øverst i boksen lå disse fine sort/hvide Alice i Eventyrland sokker. Jeg er efterhånden ved at have en lille samling af boglige sokker (jeg har endnu flere boglige T-shirts), så disse Alice sokker skal nok komme til at føle sig hjemme i min skuffe. Sokkerne er lavet af FairyLoot.


Den næste ting var denne 3 års jubilæumspin med lilla baggrund og FairyLoots fe i sort. Jeg synes den er virkelig fin. Jeg er efterhånden ved at have en del pins efterhånden, så jeg må snart til at finde ud af at udstille dem på en måde, så de kan komme til deres ret. Pinen er lavet af FairyLoot.


Denne mini guldmetalbogmærke har et citat og en blå kvast. Citatet stammer fra Laini Taylors Strange the Dreamer og lyder: “I turned my nightmares into fireflies and caught them in a jar”. Jeg kommer helt sikkert til at bruge bogmærket, men for nu ryger den hen til min samling af bogmærker. Designet er lavet af KDP Letters.


For nogle bokse siden begyndte FairyLoot at have samle tarokkort med, og det var der selvfølgelig også denne gang. Jeg er ikke helt klart over, hvilke karakterer de skal forestille, så det må jeg hellere få fundet ud af.


Der var også en pakke med indexfaner, der har forskellige farver og overskrifter. Når jeg husker det bruger jeg indexfaner, når jeg læser. Især når det gælder citater, men det er ikke altid jeg får det brugt. Om jeg kommer til at bruge disse, ved jeg ikke. Det må tiden vise. De er designet af FairyLoot.


Jeg elsker artprints og denne gang var der hele 3 styks med. De er alle designet af @morgana0anagrom. Fra venstre er det Emika Chen fra Warcross af Marie Lu, Jude og Cardan fra The Cruel Prince af Holly Black samt Elias og Laia fra An Ember in the Ashes af Sabaa Tahir. Jeg har indtil videre kun læst An Ember in the Ashes, men jeg har de andre bøger stående. Jeg er især vild med den af Emika Chen, men jeg synes de alle er fine.


Som bonus var der denne reklameplakat af bogen Sherwood af Meagan Spooner.


FairyLoot afslører for noget tid siden at der var to bøger med i denne boks. Den første bog var Viper af Bex Hogan, som er første bind i serien Isles of Storm and Sorrow. Denne udgave har et eksklusivt cover og er signeret af forfatteren. Den lyder meget interessant, så jeg glæder mig til at læse den.


Så nåede vi bunden af boksen, og derved månedens bog som var To Best the Boys af Mary Weber. Den har sprayed edges i grå og er signeret af forfatteren. Jeg har ikke hørt om bogen før, men den skal helt sikkert læses på et tidspunkt. Som altid var der også et brev fra forfatteren med et print på bagsiden, månedens bogmærke samt månedens FairyScoop.


Alt i alt synes jeg det var en fin boks, og jeg er især glad for tørklædet.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar