Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 8. april 2019

O.W.L.'s Magical Readathon 2019 - uge 1


Mandag d. 1. april
Så blev det endelig d. 1. april og O.W.L.'s Magical Readathon er begyndt. Det har godt nok været en hård ventetid, for jeg har glædet mig utrolig meget til endelig at kunne begynde.
Først skulle jeg dog lige på arbejde, derefter skulle jeg handle ind samt hente den nyeste FairyLoot boks.
Men så blev det også på tide at finde en bog frem. Jeg besluttede mig for at starte med min Care of Magical Creatures eksamen, hvor jeg havde valgt thrilleren Vilde dyr af Gin Phillips (anmeldereksemplar fra Hr. Ferdinand). Det var et rigtig godt valg, for jeg blev suget ind i handlingen fra første kapitel og havde svært ved at slippe bogen igen selvom det blev langt over sengetid. Men da jeg skulle tidlig op om tirsdagen var det desværre en nødvendighed.

Antal beståede O.W.L.'s: 0
Antal læste sider: 142


Tirsdag d. 2. april
Min dag startede ud med tidlig træning i form af spinning. Jeg har nemlig et mål om at fokusere mere på min træning og hvad jeg spiser her i april, så jeg kan blive sundere og forhåbentlig få mere energi i hverdagen. Derefter skulle jeg på arbejde. Efter arbejde kom jeg hjem til ikke mindre end tre bogpakker. Yay! Så dem pakkede jeg ud med stor glæde. Jeg fik også taget nogle billeder til bloggen mens lyset var godt. Efter aftensmaden blev jeg færdig med Vilde dyr, som var en virkelig spændende og til tider intens læseoplevelse. Det betyder også at jeg allerede har bestået min første O.W.L.
Inden sengetid nåede jeg så småt at begynde på min næste bog, som var Feedback af Mira Grant, som er for min Potions O.W.L.

Antal beståede O.W.L.'s: 1
Antal læste sider: 279


Onsdag d. 3. april
I dag skulle jeg have aftensvagt i bogbussen, så derfor brugte jeg formiddagen på at læse noget mere af Feedback, som er en del af en af mine yndlingsserier, og jeg elsker hovedpersonen Aislinn, som sparker zombierøv.
Jeg ville gerne i gang med endnu en bog, så derfor tog jeg Dusk or Dark or Dawn or Day af Seanan McGuire med i tasken, så jeg kunne læse et par sider i min pause.

Antal beståede O.W.L.'s: 1
Antal læste sider: 411


Torsdag d. 4. april
Det stod på endnu en omgang morgentræning inden arbejdet. Da jeg kom hjem fra arbejdet besluttede jeg mig for at gå en tur i det gode vejr, da jeg var lidt træt og håbede den friske luft og ikke mindst det dejlige solskin kunne give mig et boost af energi.
Efter gåturen fik jeg læst nogle flere sider i Dusk or Dark or Dawn or Day, og så var det blevet tid til at lave aftensmad. Efterfølgende fik jeg set en film som jeg havde lånt på biblioteket. Jeg sluttede dagen af med at læse noget mere i min bog.

Antal beståede O.W.L.'s: 1
Antal læste sider: 461


Fredag d. 5. april
Jeg havde en fridag i dag, da jeg var på arbejde sidste weekend. Jeg tillod mig derfor at sove lidt længere end normalt, og stod så op og så første episode af en tv-serie, jeg har fået anbefalet. Derefter spiste jeg morgenmad og fik læst Dusk or Dark or Dawn or Day færdig. Dermed har jeg fået bestået min O.W.L. i Charms. Jeg er vild med Seanan McGuires (skriver også under navnet Mira Grant) fantasi og skrivestil, som fascinerer og fanger mig gang på gang.
Efterfølgende fik jeg læst Der var engang i en mørk skov af Chris Riddell (anmeldereksemplar fra Turbine) som er min O.W.L. i Ancient Runes. Det var en kort bog, så det tog ikke så lang tid. Chris Riddell er en af mine yndlingskunstner, jeg elsker hans finurlige og genkendelig streg. Bogen handler om den lille Grønhætte, der er på vej til fest gennem den store, mørke skov. Her møder hun mange kendte figurer fra de klassiske folkeeventyr. Det var en virkelig fin historie prydet af Chris Riddells smukke tegninger.
Jeg fik også læst en hel del i Feedback og lavet noget blogarbejde, som har været lidt forsømt her på det sidste.

Min fridag bestod ikke kun af læsning, men også af praktiske gøremål samt lidt forberedelse til Dewey's 24 Hour Read-A-Thon, som begynder i morgen. Jeg fik blandt andet vasket tøj, støvsuget, handlet ind og ryddet op. Jeg fik også gået en rigtig lang tur i et dejligt naturområde, hvor jeg ikke har været før, men som jeg bestemt skal besøge igen.

Antal beståede O.W.L.'s: 3
Antal læste sider: 711


Lørdag d. 6. april
En stor del af lørdagen blev brugt på Krimimessen i Horsens. Jeg vil ikke skrive så meget her, da jeg regner med at den får et særskilt blogindlæg, andet end af at det var nogle rigtig hyggelige timer sammen med andre bogglade mennesker.
Det var også i dag at forårets Dewey's 24 Hour Readathon foregik, så det deltog jeg i, da jeg kom hjem fra Krimimessen. Her fik jeg faktisk læst en hel del (mere end jeg lige havde regnet med). Hvordan det hele gik, kan læses lige her.
Jeg fik ikke læst videre i nogle af mine O.W.L. bøger (men jeg fik læst så meget andet).

Antal beståede O.W.L.'s: 3
Antal læste sider: 711


Søndag d. 7. april
En stor del af søndagen blev ligeledes brugt på Dewey's 24 Hour Readathon, og da det endte havde jeg brug for at lave noget andet end at læse så jeg vaskede noget tøj og gik en meget lang tur i skoven og mosen, hvor jeg blandt andet så svaner, ænder, forskrækkede et par rådyr (ved ikke helt hvem af os, der blev mest forskrækket), padder og andet godt.
Jeg fik læst lidt efter aftensmaden, men igen ikke i nogle af mine O.W.L. bøger.

Antal beståede O.W.L.'s: 3
Antal læste sider: 711

Jeg fik altså bestået 3 O.W.L.s i løbet af den første uge. Det drejede sig om: 

Ancient Runes - Der var engang i en mørk skov af Chris Riddell (Anmeldereksemplar fra Turbine)
Care of Magical Creatures - Vilde dyr af Gin Phillips (Anmeldereksemplar fra Hr. Ferdinand)
Charms - Dusk or Dark or Dawn or Day af Seanan McGuire

For uge 2 har jeg planer om at blive færdig med Potions, og så vil jeg også gerne snart i gang med nogle af de andre bøger, måske allerede i dag. Jeg få nemlig ikke så meget tid til at læse fredag og lørdag, da her bliver der virkelig travlt på arbejdet på grund af Galaksedagene har deres klimaks her. Så derfor vil jeg gerne nå at få læst noget før.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar