Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

onsdag den 24. april 2019

O.W.L.'s Magical Readathon 2019 - uge 3


[Virtopolis er et anmeldereksemplar fra Valeta]

Mandag d. 15. april
Så er der begyndt at falde ro på det hele efter tre dage fyldt med Star Wars. Der var stadig lidt oprydning at få styr på, men ellers stod min arbejdsdag på vagt. Jeg kan tydelig mærke at folk er ved at gå på påskeferie, for jeg skal da lige love for at bøgerne nærmest blev revet ned for hylderne. Det er utrolig dejligt.
Efter arbejde skulle jeg til frisøren, hvor jeg fik klippet et godt stykke af mit hår. Men det trængte det godt nok også til.
Jeg var stadig træt efter weekenden, så det blev en stille eftermiddag/aften med Simon vs. the Homo Sappiens Agenda og Games of Thrones på tv'et.

Antal beståede O.W.L.'s: 5
Antal læste sider: 1.522

Tirsdag d. 16. april
Jeg tog en kort dag på arbejdet. Så det meste af min dag gik med at læse Simon vs. the Homo Sappiens Agenda, slappe af og se en film.

Antal beståede O.W.L.'s: 5
Antal læste sider: 1.644


Onsdag d. 17. april
Sidste arbejdsdag inden påsken var ligeledes en dag, hvor jeg fik rundet en del ting af hvilket var skønt. Jeg havde aftenvagten, og man kunne tydelig mærke at mange allerede var gået på påskeferie.
Da jeg havde fået fri og var kommet hjem lavede jeg noget let aftensmad og så nogle YouTube videoer. Jeg havde ikke den store energi til så meget andet. Jeg fik dog læst lidt mere i Simon vs. the Homo Sappiens Agenda inden jeg gik i seng.

Antal beståede O.W.L.'s: 5
Antal læste sider: 1.692

Torsdag d. 18. april
Jeg skulle hjem til mine forældre i dag på påskeferie, så min far kom og hentede mig om formiddagen, og så kan jeg ellers se frem til 5 dage med familiehygge.
I løbet af dagen fik jeg læst Simon vs. the Homo Sappiens Agenda færdig, og jeg kom til at sidde med en lidt ambivalent følelse. Historien er fin, men jeg havde forventet at jeg ville elske den, som så mange andre gør, men det kom jeg bare aldrig rigtig til. Så det var en smule skuffende. Men som sagt er historien ganske god. Det betyder så også jeg har bestået endnu en O.W.L. denne gang i Transfiguration, og jeg er nu halvejs igennem min tbr.
Den næste bog, jeg begyndte på var The Road af Cormac McCarthy, som er til min Defence Against the Dark Arts. Denne bog har jeg ligeledes høje forventninger til, da jeg har fået anbefalet den flere gange. Den starter i hvert fald meget interessant ud.

Antal beståede O.W.L.'s: 6
Antal læste sider: 1.843

Fredag d. 19. april
I dag fejrede min ene lillebror fødselsdag for hele familien. Om formiddagen kom min mors familie til rundstykker og kage og om aftenen kom min fars familie til flutes og kage. Det var nogle rigtig hyggelige timer.
Jeg fik gået en god lang tur i juletræerne om eftermiddagen og så fik jeg læst lidt i The Road, og så var den dag ellers gået.

Antal beståede O.W.L.'s: 6
Antal læste sider: 1.889


Lørdag d. 20. april
Lørdag var en afslapningsdag, hvor jeg om formiddagen var ude at handle med min mor, og hvor vi også fik besøgt kirkegårdene. Jeg fik gået en lang tur med hunden, og så brugte jeg ellers resten af tiden med at læse The Road færdig, mens katten lå og spandt højlydt ved siden af mig. The Road var en meget interessant historie, og jeg vil bruge lidt tid til at tænke over den inden jeg skriver en anmeldelse.
Endnu en O.W.L. er bestået, og jeg gik derfor straks videre med den næste, og her faldt valget på Virtopolis af Freddy E. Silva, som går under Divination O.W.L.'en. Det er en fremtidsroman, der består af flere sideløbende historier, der på den ene eller anden måde fletter sig ind i hinanden.

Antal beståede O.W.L.'s: 7
Antal læste sider: 2.128


Søndag d. 21. april
Om formiddagen tog jeg sammen med mine forældre, den ene lillebror og hunden til Dollerup Bakker, hvor vi gik en lang tur i den skønne natur. Jeg elsker at gå rundt derude, for det er simpelthen så skønt et område, hvor man gå mange forskellige steder. Vi sluttede vores gåtur af ved is butikken, hvor jeg selvfølgelig måtte have en is.
Jeg fik læst lidt mere af Virtopolis, men det blev ikke til så meget, da jeg var en smule træt, og derfor tog en lur i stedet for. Sådan kan det jo gå.

Antal beståede O.W.L.'s: 7
Antal læste sider: 2.170

Jeg bestod 2 O.W.L.'s i denne uge, og jeg fik påbegyndt en anden.

De O.W.L.'s jeg bestod, var:
Transfiguration - Simon vs. the Homo Sappiens Agenda (Creekwood #1) af Becky Albertalli
Defence Against the Dark Arts - The Road af Cormac McCarthy

Jeg mangler stadig fem O.W.L.'s, som jeg håber jeg når at bestå inden readathonet er ovre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar