Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 6. april 2019

Read-A-Thon #8 - April 2019

Dette blogindlæg vil løbende blive opdateret 



[Indeholder anmeldereksemplarer]


Klokken 18:58
For knap en halv time siden kom jeg hjem fra Krimimessen. Det var en rigtig dejlig dag, og der vil komme et indlæg på et senere tidspunkt.
Nu står resten af aften og natten i læsningens tegn. Jeg har smidt noget aftensmad i oven, er trukket i nogle bløde hyggebukser, og venter nu på at maden bliver klar, for jeg er godt nok ved at være sulten. Jeg er ligeledes begyndt på min første bog som er en genlæsning af Dødt kød - dag 1 af Nick Clausen. Så er jeg nemlig klar til at læse bind 2. Jeg ser frem til nogle hyggelige timer, og håber at jeg kan læse det meste af natten igennem, på trods af at jeg allerede har haft en lang dag. God læselyst til alle. Skriv endelig, hvis I også deltager.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 75

Klokken 19:42
Aftensmaden er spist og jeg har fået læst min første bog Dødt kød - dag 1 og jeg hopper straks videre til Dødt kød - dag 2. Jeg er spændt på om de kan nå at stoppe zombieapokalypsen eller om det allerede var for sent fra dag 1. 

Hvad læser du?

Antal læste bøger: 1
Antal læste sider: 124

Klokken 20:51
Jeg har netop vendt sidste side i Dødt kød - dag 2 og jeg vil gerne have næste bind nu, tak! Hold da op hvor er det en spændende og velskrevet serie, der er fyldt med zombier, gys, uhygge og hvor det går værre og værre for vores stakkels hovedpersoner jo længere ind i historien vi kommer. Jeg vil varmt anbefale serien til alle der elsker zombier og uhygge.
Jeg tager lige en tur på SoMe og blogland inden jeg kaster mig over min næste bog.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 236


Klokken 23:01
Min tredje bog bliver Nordiske guder af Johan Egerkrans. Jeg har altid været meget fascineret af nordisk mytologi, myterne, aserne og jætterne. Så derfor har jeg med stor fornøjelse læst denne utrolig smukke bog. Tegningerne er helt fantastiske og jeg elsker at studere dem. Bogen indeholdte mange af de myter, som jeg kender og elsker, men den nævnte også aser, som jeg faktisk ikke har hørt om før. Det er noget jeg vil undersøge nærmere ved en anden lejlighed. 

Nu vil jeg begynde på min fjerde bog som bliver Grimm, det er nemlig blevet tid til nogle uhyggelig eventyr og jeg glæder mig.

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider: 396

Klokken 02:16
Jeg fik vist taget en lille lur på sofaen, så jeg rykker læsningen ind i sengen i stedet. God læsning til dem der forsætter.

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider: 458

Klokken 07:58
Godmorgen! Det blev ikke til mange timers søvn, men til gengæld har jeg nu fået læst Grimm af Kenneth Bøgh Andersen og Benni Bødker færdig. Jeg elskede den. Eventyr må meget gerne være blodige, barske og vilde og det var de her. Nu har jeg læst alt fra min primære tbr stak, så derfor hopper jeg over på min sekundære tbr stak. Nu står den på zombietid igen. Men jeg skulle måske lige lave noget morgenmad først.

Antal læste bøger: 4
Antal læste sider: 620

Klokken 10:09
Morgenmaden er for længst spist og jeg har netop læst de fire bøger i Nicole Boyle Rødtnes' serie Zombiejæger - Den nye verden. Jeg har også nået et smut rundt på SoMe og tror lige jeg vil runde blogland inden jeg læser den næste serie som er Zombiekrigen.

Antal læste bøger: 8
Antal læste sider: 960

Klokken 11:12
Jeg har nu fået læst de tre bøger i Zombiekrigen af Nicole Boyle Rødtnes. Den havde en lidt barsk afslutning, men på den anden siden kunne jeg heller ikke se, hvordan den ellers skulle ende. Nu vil jeg læse filmanuskriptet til Grindelwalds forbrydelser. Jeg har den danske oversættelse, så jeg er en kende spændt på, hvordan den er. Jeg læste nemlige det første på engelsk.

Antal læste bøger: 11
Antal læste sider: 1.218

Klokken 12:39
Så blev sidste side i filmmanuskriptet til Grindelwalds forbrydelser. Den har ikke ændret ved mine meninger om filmen, som var en rodet omgang, men nu er den læst.
Jeg vil nu begynde på Kraken af Benni Bødker, som er sidste bog på min tbr. Det er ikke sikkert at jeg når at blive færdig med den inden kl. 14, men jeg vil gerne komme så langt i den som muligt.

Antal læste bøger: 12
Antal læste sider: 1.489

Klokken 13:37
Så fik jeg læst min 13. og sidste bog Kraken, som var en interessant historie. Jeg fik læst begge min tbr stakke, hvilket jeg ikke lige havde regnet med, da jeg jo startede senere op grund af Krimimessen. 
Jeg fik som sagt læst 13 bøger og 1.617 sider, hvilket er helt vildt. Det har været nogle hyggelige timer, men jeg er også en kende træt lige nu efter en fyldt weekend. Heldigvis har jeg fri i morgen :)
Tak til alle der har læst med her på bloggen eller som har fuldt mig på de sociale medier. Jeg glæder mig allerede til næste gang, hvor jeg forhåbentligt kan være med fra start.

Antal læste bøger: 13
Antal læste sider: 1.617

Bøger læst:
Dødt kød - dag 1 af Nick Clausen [anmeldereksemplar fra Forlaget Facet] / 4 stjerner
Dødt kød - dag 2 af Nick Clausen [anmeldereksemplar fra Forlaget Facet] / 4 stjerner
Nordiske guder af Johan Egerkrans [anmeldereksemplar fra Forlaget Alvilda] / 4 stjerner
Grimm af Kenneth Bøgh Andersen og Benni Bødker / 5 stjerner
Rådne soldater (Zombie-jæger - Den nye verden #1) af Nicole Boyle Rødtnes / 4 stjerner
De dødes mission (Zombie-jæger - Den nye verden #2) af Nicole Boyle Rødtnes / 4 stjerner
Menneskenes bedrag (Zombie-jæger - Den nye verden #3) af Nicole Boyle Rødtnes / 4 stjerner
Den sande fjende (Zombie-jæger - Den nye verden #4) af Nicole Boyle Rødtnes / 4 stjerner
Ekspeditionen (Zombiekrigen #1) af Nicole Boyle Rødtnes / 4 stjerner
Forræderi (Zombiekrigen #2) af Nicole Boyle Rødtnes / 4 stjerner
Overlevelsens pris (Zombiekrigen #3) af Nicole Boyle Rødtnes / 4 stjerner
Grindelwalds forbrydelser - Filmmanuskriptet (Fantastiske skabninger #2) af J.K. Rowling / 2 stjerner
Kraken af Benni Bødker / 3,5 stjerner


10 kommentarer:

  1. Fedt at du er med igen! Jeg skal i gang med en ny bog om lidt, men det bliver i sengen, for jeg kan mærke, at jeg ikke fik nok søvn i nat, så jeg ved ikke, hvornår jeg bliver til et græskar! :D :D

    Rigtig god læsning!


    Mvh.
    Den lille Bogblog

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak, det er dejligt at være med igen selvom det er lidt underligt ikke at være med fra starten. Mine øjne er også ved at være lidt trætte, men jeg bliver lidt på sofaen endnu :)

      Forsat god læsning!

      Slet
    2. Jeg faldt i søvn kort tid efter, så jeg fik ikke læst meget mere på det tidspunkt, men jeg fik taget revanche her til morgen. Fortsat god læsning!


      Mvh.
      Den lille Bogblog

      Slet
    3. Det samme skete for mig :) Så nu hvor jeg er vågen igen skal der læses. Forsat god læsning til dig også!

      Slet
  2. Jeg glæder mig sådan til at få læst Grimm, så dejligt at høre, at den er god. Fortsat god læselyst.

    SvarSlet
    Svar
    1. Den er virkelig god! Har allerede lyst til at læse den igen. Forsat god læselyst.

      Slet
  3. Sikke meget du har nået! Jeg er stoppet før tid og er gået i gang med rengøring - blev simpelthen for urolig af solskinsvejret :P


    Mvh.
    Den lille Bogblog

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg havde ikke lige regnet med at få læst så meget :) Jeg skal også i gang med rengøring, men tror jeg vil gå en lang tur først :)

      Slet
  4. Hold da op, hvor har du fået læst meget. Og langt de fleste var endda 4 eller 5-stjerners bøger.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak :) Jeg var ret heldig med mine valg.

      Slet