Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 16. december 2018

Magical Readathon: Christmas at Hogwarts 2018


Året er ved at være gået, men derfor kan jeg godt lige presse et mere readathon ind før vi begynder at skrive 2019.

Book Roast har tidligere i år afholdt to readathons med et Harry Potter tema, nemlig O.W.L.s Magical Readathon og N.E.W.T.s Magical Readathon, som jeg desværre ikke kunne deltage i. (Men det ser ud til at hun også afholder dem næste år, så der er jeg helt sikkert med).
Nu afholder hun et Magical Readathon: Christmas at Hogwarts, som starter mandag d. 17. december og slutter onsdag d. 26. december. I løbet af readathonet skal man læse fem bøger for at kunne deltage i julefesten på Hogwarts. Hun har lavet et kort, hvor der er forskellige veje man kan følge og sammensætte sin tbr efter. Det vigtigste er at man følger fodsporerne og får læst alle fem bøger i løbet af de 10 dage. Se Book Roasts video, hvor hun forklarer reglerne og hvor man også finde kortet.

Efter jeg havde udvalgt min rute, har jeg fundet følgende bøger, som kommer til at udgøre min tbr. Det er nogle relativt korte bøger, og det har jeg simpelthen valgt, fordi jeg ikke ved, hvor travlt jeg får på arbejdet.


Finish your coursework - finish your current read 
Jeg har sjovt nok ikke valgt denne bog endnu, fordi jeg ikke ved hvilken bog jeg er i gang med når readathonet går igang. Forhåbentlig er jeg i gang med en kort bog, som jeg kan færdiglæse relativ hurtigt.

Help Hagrid decorate the trees - book with a golden detail
Her har jeg valgt Father Christmas's Fake Beard af Terry Pratchett, som har nogle fine guld julelys på forsiden. Derudover elsker jeg Terry Pratchetts eventyrlige og skøre historier, så jeg er sikker på, at jeg nok skal blive godt underholdt.

Visit 3 Broomsticks for muller pixie wine - a read that should only take you a day/evening
Jeg havde oprindelig tænkt på at jeg skulle læse en grafisk roman til denne udfordring, men så faldt jeg i stedet over Alice's Adventures in Wonderland af Lewis Carroll, som jeg rigtig gerne vil genlæse. Det er også en relativ kort bog, så jeg skal bare lige have planlagt det i forhold til mit arbejde, så jeg starter på en af de dage, hvor jeg ikke skal arbejde længe, og dermed har mere tid til at læse den.

Attend a Yule Ball - book you’ve been preparing yourself for 
Denne har udfordring var lidt svære, da de fleste bøger, som jeg føler, at jeg skal forberede mig på, oftest er romaner på 500+ sider, men så kom jeg til at tænke på Down Among the Sticks and Bone af Seanan McGuire. Jeg har haft lyst til at læse den lige siden jeg læste Every Heart a Doorway, men jeg har bare ikke rigtig kunnet tage mig sammen, fordi jeg har store forventninger til Down Among the Sticks and Bone. Men nu må det simpelthen være på tide at få den læst.

Bring a festive treat to Hedwig at the Owlery - animal on the cover/title/series name
Til denne udfordring har jeg pt. to bøger, nemlig Nøkken af Åsa Larsson & Ingela Korsell samt Kampen for Valianien af Christina Bonde. De har begge et dyr på coveret, henholdsvis en hund og en isbjørn. Jeg starter nok med Nøkken, men jeg håber også, at jeg når at læse Kampen for Valianien, i hvert fald inden den skal retur til biblioteket.

Attend the Christmas Feast - watch a Harry Potter movie (optional)
Jeg ved ikke, om jeg når at få set en Harry Potter film, guderne skal vide at det er ved at være en del år siden jeg har set dem, så det kunne måske være godt med et gensyn. Jeg kan dog ikke garantere at det bliver inden for readathonets tidsramme.

Som altid regner jeg med at lave en opsummering her på bloggen, når readathonet er slut, men jeg regner også med at opdatere på Instagram og muligvis Twitter undervejs.

2 kommentarer:

  1. Det lyder bare SÅ hyggeligt! Jeg ville ønske, at jeg kunne finde tid til at deltage :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg har glædet mig så længe! Og jeg har virkelig haft lyst til at begynde på bøgerne før tid. Jeg håber du finder tid til noget julelæsning :)

      Slet