Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

mandag den 10. december 2018

Nye bøger #42 - tilføjelser i november


[Indeholder anmeldereksemplarer]

November bød på en stak dejlige nye bøger til reolen. 14 nye bøger for at være præcis. Jeg har allerede fået læst et par stykker af dem, og jeg glæder mig meget til at læse resten.

Som altid vil jeg starte med de anmeldereksemplarer jeg har modtaget i løbet af måneden. Tusind tak til forlagene, der har sendt bøger min vej. Det varmer utrolig meget i denne kolde vintertid.


Fra Politikens Forlag har jeg modtaget tre bøger. der alle har en form for blåt tema kørende på forsiderne, selvom indholdet er meget forskelligt. De tre bøger er Nordisk vildt af Daniel Dencik, Et fuldstændig fantastisk fænomen af Hank Green og Fandom af Anne Day.


Forlaget Valeta har sendt mig tredje del i Patrick Leis' Necrodemic serie - Requiem - Fort Ferguson. Jeg har allerede læst bogen, faktisk slugte jeg den i løbet af nogle timer sidste weekend, Nu skal jeg bare lige have samlet tankerne, så jeg kan skrive en anmeldelse af den.


Under Albus festivalen i starten af november købte jeg to bøger. Den første bog jeg købte var Bedragets bog af Teri Terry, som er den eneste jeg manglede, og som jeg også fik signeret af forfatteren. Den anden bog jeg købte var Forfædrenes talisman, der er første bind i serien Skæbneløs skrevet af Linette Harpsøe, som jeg selvfølgelig også fik signeret.


Novembers FairyLoot indeholdte den nyeste bog af Brandon Sanderson Skyward, som jeg glæder mig utrolig meget til at læse.
Louise O'Neill anbefalede under BogForum tre bøger, som hun synes alle skulle læse. Vox af Christina Dalcher var en af dem. (De to andre var The Handmaid's Tale af Margaret Atwood og The Power af Naomi Alderman).


Forlaget Calibat havde tilbud sidst i november, og jeg endte med at købe fire af deres titler. En havde jeg læst i forvejen Den barske sandhed om Thor + Loke bind 1 - Prøven af Emil Blichfeldt, som jeg gerne vil eje. Desuden har jeg hørt rygter om at 2'eren er under udarbejdelse, så det krydser jeg fingre for at det passer.
King af A. Silvestri og Mare, mare minde af Teddy Vork læste jeg næsten lige efter, at jeg havde modtaget dem. Jeg kan løfte sløret for at de er virkelig gode og anbefalingsværdige, og mine anmeldelser kommer på et senere tidspunkt.
Den sidste bog jeg købte var På vej mod Sophie af Line Lybecker, som jeg også skal have læst på et tidspunkt.


De sidste bøger jeg købte i november var første og andet bind af Frygt Fabrik Fælde, som er Steen Langstrups nyeste udgivelse. Jeg har læst det meste som Steen Langstrup har udgivet og når det nu også er horror, kunne jeg ikke lade være med at købe dem.

Det var alt i denne omgang. Jeg har nu en pæn stak bøger som jeg glæder mig til at læse, og en pæn stak anmeldelser, som skal skrives.

Har du købt nogle spændende bøger på det sidste?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar