Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 21. juli 2019

Mid Year Book Freak Out Tag


Jeg har besvaret Mid Year Book Freak Out Tag to gange tidligere, henholdsvis i 2017 og 2018 og her er mine svar for 2019.

#1. Best book you’ve read so far in 2019
Jeg har læst en del gode bøger i år, men jeg vil gerne fremhæve Nevernight af Jay Kristoff, The Painted Man af Peter V. Brett samt Grimm - Grumme eventyr genfortalt for gamle og unge af Kenneth Bøgh Andersen og Benni Bødker. Men der er som sagt mange flere.

#2. Best sequel you've read so far in 2019
Det tog lidt tid for mig at komme ind i Golden Son af Pierce Brown, men da jeg først var blevet fanget af historien var det en vild læseoplevelse.
Glasmuren af Linette Harpsøe var også en rigtig god 2'er, hvor man kom dybere ind i plottet og spændingsniveauet var højt.

#3. New release you haven't read yet, but want to
Der er helt sikkert flere end disse to, men jeg vil vildt gerne læse The Priory of the Orange Tree af
Samantha Shannon, da den handler om drager, samt Og så drukner jeg af Ditte Wiese, som har fået meget ros.

#4. Most anticipated release for the second half of the year
Jeg glæder mig sindssygt meget til Jay Kristoffs Darkdown, der udkommer til september. Den er tredje og sidste del om Mia Corvere. Jeg mangler dog stadig at læse bog 2 Godsgrave, men det regner jeg med at få gjort i løbet af august.
Derudover vil jeg rigtig gerne læse Kvadrantiderne, som er fjerde bog i Nanna Foss' Spektrum serie. Der mangler jeg igen at læse en bog, nemlig Ursiderne, men det regner jeg med at nå, da Kvadrantiderne først udkommer til november.


#5. Biggest disappointment
Jeg havde store håb for at vol. 29 og 30 ville få genvækket min glæde for The Walking Dead, men det skete bare ikke. Det var bare mere af det samme, som vi har set 1000 gange før i denne tegneserie. Og det er virkelig en skam for når The Walking Dead er fed er den bare virkelig fed, og det piner mig at forfatteren bliver ved med at bruge de samme formularer om og om igen.

#6. Biggest surprise
Jeg er ikke altid så godt til at læse meget hypede bøger og det må man sige at Dødevaskeren af Sara Omar har været. Men da jeg skulle have en bogcafe samt se hende på biblioteket, var jeg jo ligesom nødt til. Og hold nu op for en bog. Den fik mig både til at fælde en tåre og blive virkelig vred. Det var virkelig en bog, der havde noget på hjertet.

#7. Favourite new author (Debut or new to you)
Jeg vil lige fremhæve to forfattere, nemlig Eva Egeskov og Marissa Meyer, som jeg helt sikkert skal læse mere af og gerne snart.

#8. Newest fictional crush
Mia Corvere fra Nevernight.

#9. Newest favourite character
Mia Corvere fra Nevernight.


#10. Book that made you cry
Dødevaskeren af Sara Omar fik mig som sagt til at fælde en tåre, men også Golden Son af Pierce Brown, Hun bad selv om det af Louise O'Neill samt De tolv af Justin Cronin fik mig til at fælde en tåre eller to.

#11. Book that made you happy
Der var flere bøger, der gjorde mig glad. men jeg vil fremhæve to barndoms/ungdomsfavoritter, som jeg fik genlæst i år - Howl's Moving Castle af Diana Wynne Jones samt Hvad Dysterskoven gemte af Paul Stewart og Chris Riddell.

#12. Favourite book to film adaptation you saw this year
Jeg tror ikke, at jeg har set nogle filmatiseringer i år - jeg kan i hvert fald ikke huske det. Jeg regner dog med, at jeg skal se IT Chapter 2, når den kommer til september. Derudover er jeg begyndt at se The Strain på HBO, som er baseret på Chuck Hogan og Guillermo del Toros vampyrtrilogi. Den er rart fed indtil videre og jeg skal snart i gang med sæson 2.

#13. Favourite review you've written this year
Der er flere af mine anmeldelse jeg godt kan lide (faktisk dem alle), men jeg vil fremhæve denne og den her i dette tag.
Et indlæg som ikke er en anmeldelse, men som jeg også rigtig godt kan lide er dette, for det var faktisk ikke helt så nemt som det ser ud til.

#14. Most beautiful book you've bought so far this year (or received)


#15. What books do you need to read by the end of the year?
Jeg skal have læst de bøger, jeg mangler fra min 19 i '19 tbr. Jeg har dog også mange andre bøger, jeg gerne vil læse.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar