Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 16. januar 2018

Bullet Journal #1 - Min notesbog


[Min notesbog er et anmeldereksemplar fra forlaget]
“May your coming year be filled with magic and dreams and good madness. I hope you read some fine books and kiss someone who thinks you're wonderful, and don't forget to make some art -- write or draw or build or sing or live as only you can. And I hope, somewhere in the next year, you surprise yourself.” ― Neil Gaiman

I august 2017 begyndte jeg på en bullet journal efter længere tids tilløb. I flere måneder var jeg lige så stille og roligt mere og mere fascineret af hele ideen bag bullet journal og efter at havde set utallige youtube videoer og tusindvis af billeder af andre folks bullet journals tog jeg endelig springet og købte min helt egen Leuchtturm 1917.
Jeg begyndte lige så stille at planlægge mine uger med ugesider, habit trackers og oversigter over min blog. Og det gik okay det meste af tiden. Men desværre var jeg ikke så god til at sætte tid af til at få lavet siderne for den slags tager godt nok lang tid. Og så blev det desværre lidt forhastet en gang imellem. I november og december fik jeg den slet ikke brugt, men det skyldes mest min flytning og det manglende overskud, der fulgte.

Men nu har jeg modtaget Min notesbog fra Politikens Forlag, som er en bullet journal, hvor de fleste ting allerede er tegnet op, og derfor lige er til at gå til. Og det er lige hvad jeg har brug for nu. Her er nemlig både månedsoversigter, ugeoversigter og fokus på forskellige ting som antal skridt hver dag, træning og månedens højdepunkter.

Jeg håber at Min notesbog kan hjælpe mig ind i en god rytme igen, for jeg vil virkelig gerne i gang igen, men har brug for et kærligt skub. Jeg kommer stadig til at bruge min Leuchtturm 1917, men der kommer fokus til at være på min blog og læsning samt andre ting, der ikke lige er plads til i Min notesbogMin notesbog kommer derfor til at være mit daglige hverdagsliv, og jeg vil gøre en indsats for at bruge den hver dag og bruge den smart.

Når jeg har brugt Min notesbog et stykke tid vil der komme en anmeldelse af den her på bloggen. 

Bruger du en bullet journal?4 kommentarer:

 1. Jeg er totalt forelsket i hele bullet journal konceptet men har hverken kreative evner eller tålmodighed til at gøre det pænt nok - der er jo total præstationsangst når man ser, hvad alle andre kan lave, så min ser herrens ud. Fin idé fra Politiken.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har det på samme måde. Elsker virkelig ideen, men er virkelig dårlig til at sætte tid af til at få det lavet pænt. Men forhåbentlig bliver jeg bedre til det med tiden.

   Slet
 2. Jeg er også i gang med Politikens Bullet Journal :) Desværre synes jeg ikke, den holder så godt, lidt af den grønne belægning er gået af og læsebåndet er begyndt at trevle, så jeg er spændt på om den kan holde hele året :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, hvor træls. Det grønne belægning sidder stadig på min, men læsebåndet er også begyndt at trevle her. Håber både din og min holder hele året!

   Slet