Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 28. januar 2018

FairyLoot #7 - Oh So Regal December 2017

"Time to shine those crowns and dust those royal jewels - this winter it's going to get regal!"
I decembers boks var der fokus på temaet kongelig, så den var fyldt med royalt inspireret guf.


Det første, der nærmest sprang ud af æsken, da jeg åbnede den var en Funko pop. Der var seks forskellige man kunne få, og jeg endte med Rapunzel, som jeg faktisk allerede har. Jeg har derfor fundet et nyt hjem til hende, så hun kan pynte der. De andre man kunne få var Simba, Pocahontas, Ariel, Jasmine eller Tiana. Jeg synes det er virkelig fedt at de havde en Funko pop med, og jeg håber det ikke bliver sidste gang.


Den næste ting jeg gravede frem var en nøglering med citatet: "Books Rules" påtrykt under en bogstak med en krone øverst og en royal lilla baggrund. Den var fra Fiction Tea Designs.

Endnu en gang var der et duftlys med. Man kunne modtage fire forskellige slags, der alle var inspireret af fire forskellige Disney prinse. Jeg fik Prince Charming fra Askepot, der dufter af citronaloysia og patchouli. De andre var prins Aladdin (Aladdin), prins Adam (Skønheden og Udyret) og prins Erik (Den lille Havfrue). De var designet af A Court of Candles.

Der var også inkluderet et lille penalhus/pung fra Miss Phi, der var holdt i royale lilla og blålige toner og med et citat fra Shakespeare: " Virtuous and Fair. Royal & Gracious"


En Red Queen inspireret notesbog fra Stella's Bookish Art, samt et War Storm bogmærke fra samme serie var også inkluderet. Som ekstra var en læseprøve fra Rosemarked også med.


Denne gang var bogen Everless af Sara Holland. Det er endnu en bog, som jeg ikke kendte noget til i forvejen, men Goodreads beskrivelsen lyder således:

In the land of Sempera, the rich control everything - even time. Ever since the age of alchemy and sorcery, hours, days and years have been extracted from blood and bound to iron coins. The rich live for centuries; the poor bleed themselves dry.
Jules and her father are behind on their rent and low on hours. To stop him from draining himself to clear their debts, Jules takes a job at Everless, the grand estate of the cruel Gerling family.
There, Jules encounters danger and temptation in the guise of the Gerling heir, Roan, who is soon to be married. But the web of secrets at Everless stretches beyond her desire, and the truths Jules must uncover will change her life for ever ... and possibly the future of time itself.

Jeg synes, at det lyder meget interessant, og er ikke lige noget jeg som sådan er stødt på i andre bøger (jeg kan i hvert fald ikke lige huske det på stående fod). Den bliver markedsført til fans af Red Queen, og den kunne jeg godt lide, så vi får se om Everless også falder i min smag. Jeg krydser i hvert fald fingre for det.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar