Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 6. januar 2018

New Years Book Tag


Jeg så dette tag hos Simone lige inden årsskiftet, og da vi kun er i den første uge af 2018 synes jeg ikke at det er for sent at besvare det, så her kommer mine svar.

1. How many books are you planning to read in 2018?
Min Goodreads Challenge har jeg i år sat til 100 bøger, men jeg ved, at jeg nok skal få læst mange flere end det. Så det kan være at jeg justere antallet senere på året.

2. Name 5 books that you didn’t get to this year but want to make a priority in 2018.
Kun 5?? Der er så mange bøger jeg gerne vil læse og rækkefølgen skifter hele tiden alt efter mit humør. Men her er et bud på, hvordan den kunne se ud nu:

  • A Court of Wings and Ruin af Sarah J. Maas (og genlæse ACOTAR & ACOMAF inden da)
  • Cinder af Marissa Meyer
  • A Darker Shade of Magic af V. E. Schwab
  • Warbreaker af Brandon Sanderson
  • De tolv af Justin Cronin

3. What genre do you want to read more of?
Helt klart fantasy, da det er en af mine ynglings genrer. Jeg synes nemlig ikke, at jeg får læst nok fantasy for tiden, så det må jeg gøre noget ved her i 2018.

4. Name 3 non book related goals for 2018.
Jeg vil gerne tabe mig og leve sundere. Lige for tiden holder jeg pause fra fitness, men jeg genoptager det igen her til foråret, for jeg savner det meget i min hverdag. Men indtil da vil jeg træne hjemme på stuegulvet. Jeg vil også gerne spise sundere og skære alt slik væk.

Jeg vil gerne gå flere ture både i naturen, men også for at udforske mit nye område. For tiden går jeg til og fra arbejde, fordi jeg ikke cykler når det er glat, og det er en ganske fin tur. Men jeg vil helt klart gerne gå ture bare, fordi jeg godt kan lide det.

Jeg vil meget gerne være mere kreativ eller nok nærmere bestemt være bedre til at sætte tid af til at være kreativ. Jeg elsker at være kreativ, jeg elsker at lave ting med mine hænder, så det er bestemt noget jeg vil arbejde mere med i år.

5. What’s a book you’ve had forever that you still need to read?
Der er rigtig mange, så mange at jeg ikke lige ved hvor jeg skal starte eller slutte. Men en af bøgerne er The Golden Compass/Det gyldne kompas af Philip Pullman, som jeg godt nok satte på min tbr i december 2017, men som jeg allerede nåede at læse. Krydser fingre for at 2018 bliver året, hvor det sker.

6. One word that you hoping 2018 will be:
Dejligt.

7. Tag a friend!
Da jeg selv besvare dette tag lidt sent, har jeg valgt ikke at tagge nogle specifikt, men har du lyst til, så smid endelig en kommentar med et link, så jeg kan læse med :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar