Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 29. januar 2019

Hummerkongens hævn 2 af Nick Clausen

"Noget er helt galt med Karlo. Han har i hemmelighed stjålet Spiffs armbåndscomputer og er rejst til fængslet, hvor krabatalossen sidder indespærret. Han vil hjælpe den med at flygte.
Spiff forsøger at forhindre det, men ender med at afsløre den sande fjende: en frygtindgydende, hævntørstig mutant, som kalder sig selv Hummerkongen.
Samtidig begynder smittede væsner at dukke op på hospitaler overalt i De Kendte Universer. Snart går det op for vores helte, at hele fremtiden står på spil …"


[Anmeldereksemplar fra Facet]


Hummerkongens hævn 2 er anden og sidste bind, og starter i lige præcis det øjeblik, som Hummerkongens hævn 1 ender. Det er derfor strengt nødvendigt at læse bind 1 før man kaster sig over bind 2.
Karlo er i første omgang blevet reddet og er hjemme igen, men desværre er ikke alt hvad det ser ud til, for noget ondskabsfuldt er ved at overtage Karlos krop. Derfor må storebror Jonathan igen allierede sig med rumagenten Spiff, samt selvfølgelig Cecilie og August, for at redde Karlo og resten af verdenerne fra de onde karbatalosser.

Det er ingen hemmelighed at jeg elsker Nick Clausens horror historier, men han kan også skrive ustyrlig morsom sci-fi rumeventyr for børn. Lige som den første bog i serien, er denne bog fuld af action, humor og skøre indfald, men den viser også den store kærlighed, der er imellem de to brødre Jonathan og Karlo, samt Karlos store vilje til at kæmpe imod overmagten. Der er en rigtig god kemi mellem karakterne, og de er lette at holde af. Samtidig kommer de også ud for nogle vilde eventyr, hvor de får afprøvet deres styrker.

Hummerkongens hævn 2 er letlæst og med forholdsvis korte kapitler, der gør den er rigtig fin som læs selv bog eller som en fin højtlæsningsbog for de lidt større børn. Forlaget anbefaler på bagsiden, at børn selv kan læse den fra 12 år. Den er rigtig fin til børn, der gerne vil læse en serie, men ikke har lyst til de murstenstykke af slagsen.
Der er et rigtig godt flow i historien og så er bogen meget spændende hele vejen igennem med fine cliffhangers der fører historien videre. Alt dette gør at siderne vender sig selv i et rask tempo og man hurtig får læst de knap 200 sider.


3/5 stjerner

Titel: Hummerkongens hævn 2
Forfatter: Nick Clausen
Serie: Hummerkongens Hævn #2
Sprog: dansk
Forlag: Facet
Udgivet: Februar 2018
ISBN: 9788793456334
Sideantal: 188

Ingen kommentarer:

Send en kommentar