Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 21. oktober 2017

Read-A-Thon #5 - Oktober 2017

Dette blogindlæg vil blive opdateret løbende[Dette indlæg indeholder anmeldereksemplarer]

Klokken 13:25
Så er lejligheden blevet støvsuget, opvasken er taget, og jeg har været på posthuset for at hente en pakke. Bøgerne ligger klar på bordet, jeg har iklædt mig min varme Ariel sweater og jeg har desuden foreberedt noget af aftensmaden. Nu skal jeg lige have anrettet de sidste snacks, og så er jeg ved at være klar til Readathon. Jeg glæder mig rigtig meget til et døgn i bøgernes verden.
Du kan følge mig her på bloggen, men jeg vil også være aktiv på Instagram og Twitter.
Nu hører jeg lige lidt Harry Potter indtil klokken bliver 14.

Klokken 14:00
Så er Readathonet igang! Jeg starter med at læse Dødt kød af Nick Clausen (anmeldereksemplar fra forlaget Facet). Det er en lille zombiesag på 124 sider, som nok er hurtigt læst.
Rigtig god læselyst til jer alle.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 0

Klokken 14:54
Så er første bog læst og som jeg havde regnet med var den letlæst og underholdende. En meget fin start på en ny zombieserie, som jeg glæder mig til at læse videre i.
Min næste bog bliver American Vampire vol. 6, for nu trænger jeg til nogle vampyrer.

Antal læste bøger: 1
Antal læste sider: 124

Klokken 15:45
Så er American Vampire blevet læst. Dette bind var en samling af små fortællinger fra universet, og handlede ikke så meget om hovedhistorien. Den skiftede tegnestil hele tiden, alt efter hvilken lille historie jeg var i gang med at læse og det var jeg ikke helt så vild med, da jeg var mere glad for nogle tegnestile end andre. Det forstyrrede lidt mit øje, men historierne var fine.
Jeg har slet ikke taget hul på nogle af mine snacks endnu, så nu vil jeg finde en muffin, noget varmt at drikke og ikke mindst den næste bog.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 268

Klokken 17:30
Min tredje bog blev Mylingen, som også er tredje del i Pax serien. Den var meget spændende og foregik faktisk i dagene op til Halloween. Den handlede om mylinger, som er børnespøgelser, der ønsker hævn. Meget passende for årstiden. Nu vil jeg gå i gang med min fjerde bog, og nok også begynde på noget aftensmad meget snart. Jeg fik også lige hurtigt snakket med min mor, der ringede da jeg var ved at lave kakao. Det er altid hyggeligt.

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider: 478

Klokken 18:13
Så fik jeg lige genlæst Skæbnemageren af Kenneth Bøgh Andersen, og den er stadig lige fantastisk.  Måske endda bedre anden gang. 
Nu vil jeg lave aftensmad og se et afsnit af Supernatural imens jeg spiser.

Antal læste bøger: 4
Antal læste sider: 651

Klokken 21.14
Aftensmaden er blevet fortæret for længe siden. Imens jeg lavede den fik jeg lyttet til et kapitel af Harry Potter and the Philosopher's Stone indtalt af Stephen Fry. Jeg fik også set mit afsnit af Supernatural, og jeg fik også snakket med min far over telefonen.
Min femte bog blev Mareridt & Myrekryb 3 af Nick Clausen (anmeldereksemplar fra forlaget Facet). De var virkelig tankevækkende og gode. Nu vil jeg finde nogle snacks frem og gå i gang med min næste bog som bliver Nimona.

Antal læste bøger: 5
Antal læste sider: 917

Klokken 22:51
Har netop vendt den sidste side i Nimona. Hold op var den fantastisk og meget rørende. Den var fuld af humor, varme og fantasi. Nu skal jeg vidst lige sunde mig et øjeblik, og derefter finde min næste læseoplevelse.

Antal læste bøger: 6
Antal læste sider: 1.183

Klokken 23:04
Tog et lile afbræk fra min tbr stak og læste The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore
af William Joyce. En skøn lille billedbog om bøger og livet, der udståler bogkærlighed på hver eneste side. Nu tror jeg vil læse The Witches af Roald Dahl.

Antal læste bøger: 7
Antal læste sider: 1.235


Klokken 00:27
Mine øjne er ved at være tunge og jeg flytter derfor min læsning at The Witches ind i sengen. Jeg har fået læst 105 sider indtil videre, og den er meget underholdende. Jeg tager hatten af for alle der holder sig vågne hele natten. God læselyst til jer.
Jeg vender stærk tilbage i morgen.

Antal læste bøger: 7
Antal læste sider: 1.340

Klokken 07:00
Godmorgen. Så er jeg oppe igen. Jeg endte med at læse til omkring kl. 2 for jeg skulle være færdig med The Witches, og det blev jeg. Selv om jeg måtte kæmpe noget for at holde mine øjne åbne til sidst. Nu er jeg gået i gang med Death Note, som jeg vil læse lidt i inden jeg spiser morgenmad.

Antal læste bøger: 8
Antal læste sider: 1.436

Klokken 10:37
Mens jeg lavede morgenmad fik jeg lyttet til endnu to kapitler af Harry Potter and the Philosopher's Stone. Jeg besluttede mig for pandekager, da det er længe siden jeg har fået det. 
Nu har jeg også fået færdiglæst Death Note: Black Edition, Vol. 1, som var meget interessant, og som jeg helt klart skal læse videre i på et senere tidspunkt. 
Nu vil jeg kaste mig over Every Heart A Doorway.

Antal læste bøger: 9
Antal læste sider: 1.859

Klokken 13:19
Every Heart A Doorway var en vidunderlig lille fortælling, som jeg bliver nødt til at læse igen og igen. Den var helt perfekt. Den sidste ½ time vil jeg bruge på at læse videre i The Haunting of Hill House.

Antal læste bøger: 10
Antal læste sider: 2.032

Klokken 14:02
Så har klokken slået og Read-A-Thon'et er ovre for denne gang. Som afslutning fik jeg læst 43 sider i The Haunting of Hill House og mangler kun omkring 10 sider, før jeg er færdig med den. Det har været et helt fantastisk Read-A-Thon denne gang. Jeg har fået læst 10 bøger samt læst i 2 andre bøger. Samlet før jeg mig sneget op på 2.075 sider som er det størst antal sider jeg nogensinde har læst under Dewey's Read-A-Thon. Jeg er tilfreds og en lille smule træt. Derfor vil jeg lige holde en lille pause fra bøgerne efter jeg har læst The Haunting of Hill House færdig.
Tak for denne gang :)

Antal læste bøger:10
Antal læste sider: 2.075
Delvist læste bøger: 2

12 kommentarer:

 1. Uh, sikke en nogle (u)hyggelige bog, du starter med :0) Så fedt her op til Halloween! Rigtig god læselyst til dig:0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak :) Jeg elsker uhyggelige bøger, så de skal være med til readathon ;)

   Slet
  2. Hvor læser du hurtigt - fedt :0) Ja, så skal de helt bestemt være med! Dejligt, med lidt mad - vi skal også spise lidt aftensmad om lidt. Det kan jo desværre ikke gå op i snacks det hele:0)

   Slet
  3. Tak :) Ja det var rart at få noget mad, men jeg har faktisk ikke spist nogle snacks overhovedet, på nær to muffins. Det må jeg hellere få gjort noget ved i aften ;)

   Slet
 2. Årh det ser hyggeligt ud, håber du nyder læsningen :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det gør jeg helt bestemt :) Håber også du nyder din læsning.

   Slet
  2. Du skulle også tage at se The Witches-filmen, jeg var så skræmt af den som barn :)

   Slet
  3. Dem tror jeg ikke jeg har set... Skriver dem lige på huskelisten. Tak for tippet :)

   Slet
 3. Wow, du har fået læst meget allerede!

  SvarSlet
 4. imponerende at dine nerver kan holde til så mange gys på en gang. Fortsat god læselyst.

  SvarSlet