Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 19. november 2017

FairyLoot #5 - Villainous Oktober 2017


På den sidste dag af oktober fik jeg endelig min FairyLoot boks. Jeg synes at ventetiden bliver længere og længere, men måske er jeg bare uheldig. Men nu er den, og det var en virkelig fed boks (også denne gang).
Temaet var Villainous eller sagt på dansk; skurke. Og jeg elsker en god skurk. De er ligeså vigtige som helten/heltinden, for at kunne skabe en troværdig historie.

Nu til indholdet!


Boksen indeholdte et lille lommespejl med citatet: "Everyone has darkness inside them however hidden" der stammer fra The Young Elites af Marie Lu. Der var et meget fin lille lys, der var inspireret af Maleficent. Der var en coaster med det velvalgte citat: "Every fairytale needs a good old fashinoned villain". Og der var den sødeste lille pin formet som The Dark Mark fra Harry Potter.


Igen var denne gang der nogle bonus ting med. Det ene var et artprint baseret på bogen Night of Cake and Puppets af Laini Taylor, som er en del af forfatterens Daughter of Smoke and Bone serie.
Det andet var en række postkort fra The Language of Thorns. Desværre er der trykt et billede på hver side af kortene. Jeg ville nemlig gerne have hængt dem op, men det bliver lidt svært nu.


Der var endnu et artprint med, som var påtrykt citatet: "If I cannot move Heaven, I will raise Hell".  Jeg kan godt lide det grafiske udtryk sammen med citatet. Det er meget stemningsfuldt.


Denne gang var der hele to bøger med, og den ene var denne eksklusiv udgave af The Language of Thorns af Leigh Bardugo. Og hold nu op hvor er den smuk! Både udenpå og indeni. Det er en novellesamling der foregår i Grisha universet. Den er samtidig illustreret, og illustrationerne udvikler sig imens fortællingerne skrider frem. Jeg skal helt klart sikkert snart i gang med at læse noget af Bardugo.


Månedens bog er Forest of a Thousand Lanterns af Julie Dao. Det er en genfortælling af Den Onde Dronning fra Snehvide, og den foregår i Østasien. Den lyder meget interessant, og skulle vist også være første del i en serie.

Jeg glæder mig i hvert fald til at læse begge bøger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar