Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 9. november 2017

Nye bøger #28


[Dette blogindlæg indeholder anmeldereksemplarer der er tydeligt markeret]

Jeg har igen en stak bøger at vise frem. 17 bøger er det blevet til i denne omgang. Jeg har også været så heldigt at modtage en pæn stak anmeldereksemplarer. Så lad os starte med dem.


Turbine har været så søde at sende mig hele seks nye bøger. Tre af dem havde jeg hørt om før, mens de tre andre var helt nye for mig.
Jeg modtog Ravnedrengene af Maggie Stiefvater, som jeg på det tidspunkt faktisk var i gang med at læse på engelsk. Men jeg skal helt klart genlæse den og det bliver den danske oversættelse. Jeg er så glad for at forlaget har beholdt det originale cover for det er så pænt. Og så var bogen pakket ind i sølv gavepapir og havde en sort ravnefjer vedlagt. Det var simpelthen gennemført.
Den næste bog var Caraval af Stephanie Garber, som jeg også længe har overvejet om jeg skulle købe og læse på engelsk, men så fik jeg den danske udgave og jeg er så spændt på den. Der var også vedlagt en adgangsbillet i bogen, som jeg også synes var en fed detalje.
Englenes korridor af Tine Bruun var ikke en bog jeg havde hørt om, før jeg modtog den. Men den handler om en pige der kan tale med de døde og det lyder ganske spændende. Der var også vedlagt en lille sølv/hvid fjer i pakken.
Audrey & Anne af Jolien Janzing kendte jeg heller ikke til, men den handler om Audrey Hepburn og Anne Frank, der begge blev født det samme år, men som levede vidt forskellige liv. 
Final girls af Riley Sager lyder som en virkelig nervepirrende thriller, om en kvinde der overlever et massemord.
Juvelen af Amy Ewing har jeg flere gange overvejet at læse, da mit bibliotek har den engelske udgave. Men da jeg nu har min egen bliver det den jeg kaster mig over.


Førstelivet af Gena Showalter er et anmeldereksemplar fra HarperCollins Nordic. Jeg har før læst nogle af Showalters romantiske/paranormale romaner, men denne her skulle vidst være rendyrket fantasy. Og så er coveret simpelthen bare fantastisk smukt.
Wicked Like a Wildfire af Lana Popovic var med i august FairyLoots boks.


Resten af bøger i dette book haul har jeg selv købt. Godsgrave af Jay Kristoff er bind 2 i en serie som jeg har høje forventninger til. En anden bog jeg forventer mig meget af er den nye bog fra Stephen Kings hånd. Han har skrevet den sammen med sønnen Owen King og den hedder Sleeping Beauties.


Jeg har også anskaffet mig tre bøger som jeg er stødt på flere gange på Instagram og Booktube, og som jeg har hørt meget godt om.

  • The Gentleman's Guide to Vice and Virtue af Mackenzi Lee
  • When Dimple Met Rishi af Sandhya Menon
  • They Both Die at the End af Adam Silvera


The Rental Heart and Other Fairytales af Kirsty Logan er en novellesamling som jeg er meget interesseret i. Jeg er ikke helt klar over om de er genfortællinger af eventyr eller nogle helt nye. Det finder jeg ud når jeg får dem læst.
Geekerella af Ashley Poston lyder som en meget sød fortælling, som jeg vil læse en dag, hvor jeg trænger til sådan en historie.
Det var egentlig meningen at jeg ville læse Ghost Story af Peter Straub i oktober, men der var andre bøger der trængte sig på, så det må blive en anden god gang.


Den sidste bog i denne stak er The Art of Moana af Jessica Julius. Jeg elsker disse Disney bøger og efter at have set Vaiana (som hun hedder på dansk), måtte jeg også have denne smukke bog, som viser skabelsen af filmen og dens karakterer. Det er ren Disney magi.

Jeg håber, du har en eventyrlig søndag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar