Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 24. november 2019

Tome Topple Readathon opsummering // Runde 9


Tome Topple Readathon sluttede i fredags, og jeg havde alle intentioner om at lave en fælles opsummering over min daglige læsning for de to uger som readathonet varede. Det kom så desværre ikke til at ske. Det skyldes at jeg har haft pænt travlt de sidste to uger med både arbejde og BogForum. Så jeg har haft nogle lange dage, hvor jeg ikke har haft mulighed og tid til at sidde bag min computer.
Men det betyder jo ikke at I skal snydes for en lille opsummering. For selvom jeg havde travlt det meste af tiden fik jeg faktisk også læst en del, hvilket jeg er meget glad for, for når det kommer til læsning har november indtil videre været en stille måned. Men den har også budt på en af mine alletiders nye favorit bog og karakter så det tæller jo for en stor del.
Jeg afveg en smule fra min oprindelige tbr, men det er helt fint, for jeg regner med at læse de fleste enten i december eller i starten af det nye år.

Jeg startede med at læse Middlegame af Seanan McGuire. Jeg fik læst 171 sider af den, men jeg var nødt til at holde en pause i den på grund af BogForum, og så fik jeg ikke læst mere i den. Den var ellers helt vild god, så jeg regner med at begynde forfra på den i det nye år, så jeg kan læse hele historien uden at holde for lange pauser i den, for ødelagde mit læseflow. 

Jeg fik læst alle 508 sider af Marcherende myrer af Dennis Jürgensen. Det var en ganske fin og underholdende krimi, som bygger op til det store opgør. Der er to bøger tilbage i serien, så jeg er spændt på at finde ud af, hvordan det hele ender.

På BogForum var jeg den første til at købe Kvadrantiderne af Nanna Foss, og som er bog 4 i Spektrumserien. Den var jeg selvfølgelig nødt til at læse med det sammen, og hold kæft hvor var det en fed bog. Jeg har planer om at læse den igen i min juleferie. Jeg har slet ikke fået nok Noah. Den var også 700 sider lang, så den passer jo meget godt ind i dette readathon.

Den sidste bog jeg startede på (og som jeg endnu ikke er færdig med) er lydbogsudgaven af Ravnenes Hvisken 2 af Malene Sølvsten. Jeg nåede at høre 238 sider af den inden readathonet sluttet. Jeg regner med at enten få den hørt eller læst færdig så hurtigt som muligt. 

I alt blev jeg færdig med 2 murstensromaner og fik påbegyndt 2 til. I alt blev det til 1.617 sider, hvilket jeg er ganske tilfreds med. Jeg har dog stadig så mange murstensromaner til at stå ulæste på hylden, at jeg overvejer at lave det til en læseudfordring næste år.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar