Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

søndag den 5. juli 2020

FairyLoot #35 - Desert Dreams Maj 2020


Det er blevet tid til en unboxing af majs FairyLoot boks, og denne gang var temaet Desert Dreams.


Den første ting var denne tinæske, som er inspireret af We Hunt the Flame af Hafsah Faizal og lavet af @chattynora. Jeg kan rigtig godt lide designet og farverne. Jeg kommer ikke til at opbevare te i den, men heldigvis kan man også bruge den til andre ting.


Den næste ting var dette viskestykke, som har et citat fra The City of Brass af S. A. Chakraborty. Igen et virkelig fedt design, som læner sig bogens forside design. Og som FairyLoot skriver kan man også vælge at hænge det op på væggen, og jeg synes da også at det vil være en skam, hvis det bliver beskidt i køkkenet. Designeren er @eviebookish.


Der var endnu en ting til køkkenet, nemlig en træske med et citat og udskæringer, som er fra Hero of the Fall af Alwyn Hamilton. Jeg har aldrig fået en træske før, men det er en meget sjov ide. Den er lavet af @kdpletters.


Til kroppen var der en pose med Desert Bath Salts, som skulle dufte af sandeltræ. Jeg ejer ikke et badekar, men jeg kan altid bruge det i et luksus fodbad. Little Heart Gifts står bag.


Der var også et duftlys inspireret af An Ember in the Ashes af Sabaa Tahir, som jeg glæder mig til at tænde til efteråret. Lyset er lavet af @wickandfable.


Den sidste ting var denne lille pose, der er beregnet til solbriller. Jeg kan rigtig godt lide farverne og citatet som er fra The Forbidden Wish af Jessica Khoury. Jeg kommer ikke til at bruge dem til mine solbriller, så jeg må lige finde ud af, hvad jeg så kan bruge den til. Designeren er @kitstercronk.


Månedens tarotkort er endnu en gang lavet af @gabriella.bujdoso og inspireret af Sarah J. Maas' Throne of Glass.


Månedens bog er Girl, Serpent, Thorn af Melissa Bashardoust og er inspireret af persisk mytologi. Den lyder virkelig spændende, og jeg er vild med forsiden. Den er så pæn. Som altid var der også et brev fra forfatteren.


Jeg synes det var en virkelig god boks, hvor jeg kan bruge det meste af tingene. Og så glæder jeg mig utrolig meget til at læse bogen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar