Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 4. februar 2021

Nye bøger #68 - tilføjelser i januar


I januar tilføjede jeg 6 nye bøger til mine bogreoler. Jeg forsøger at begrænse mit bogindkøb her i 2021, og indtil videre starter det jo meget godt ud. Det bliver spændende at se om jeg kan holde det.


Forfatter Eva Munk har været så sød at sende mig hendes nyeste bog Du kommer med Natten, som handler om sorg. Den udkommer d. 22. februar på Forlaget Petunia, og jeg glæder mig så meget til at læse den. 


En god veninde gjorde en god handel, da hun fandt en brugt udgave af Little Mix's Our World til næsten ingen penge sidste år, og spurgte om jeg ikke ville købe den. Det ville jeg selvfølgelig gerne (jeg er kæmpe fan af Little Mix), men på grund af corona har jeg først fået den nu. Jeg har allerede smugkigget lidt i den, og skal have den læst i den nærmeste fremtid.


Jeg læste Livet - Illustreret af Lisa Aisato sidste år og det var en af mine yndlingsbøger. Nu har jeg så endelig fået købt en udgave til mig selv, og jeg glæder mig til at genlæse den på et tidspunkt.


Jeg har set The Good Luck Girls af Charlotte Nicole Davis både på biblioteket og Instagram, og jeg synes den lyder som en meget spændende fantasyroman. Jeg glæder mig i hvert fald til at få den læst.


Decembers Illumicrate boks indeholdte hele to bøger, som var The Cousins af Karen M. McManus og The Ravens af Danielle Paige og Kass Morgan.

Har du købt nogle nye bøger for nyligt?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar