Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 12. januar 2021

Illumicrate #21 - A Legacy to Protect December 2020

 
Temaet for Illumicrates december boks var A Legacy to Protect. Jeg vidste ikke rigtig, hvad jeg skulle forvente på baggrund af temaet, men jeg stoppede også for et godt stykke tid siden med at gå op i temaerne, da de typisk er meget brede. 


Jeg elsker Illumicrates krus, som jeg også har nævnt ved andre lejligheder, da de er i en virkelig god kvalitet, og så plejer designene også at være virkelig fine. Dette krus er inspireret af The Daevabad trilogi af S.A. Chakraborty, og jeg er vild med både design og farvevalg. Det er et virkelig flot krus. Designeren er @rosiethorns88


Boksen indeholdte også en praktisk lille neglefil, som er baseret på Avatar: The Last Airbender. Designeren er @heyatlascreative.


Den næste ting var et sæt magneter lavet af @kuhnoodleart, men jeg ved ikke hvilken fandom, karakterne stammer fra. Spoilerkortet nævner the Kaul family, men jeg aner ikke hvem de er.


@ashleydiers har lavet det her virkelig fede album til artprints. Det er så smart, og i høj grad noget jeg har brug for, for jeg har virkelig mange artprints liggende. Det bliver sgu fedt at få sat dem i orden. 


Jeg kan også rigtig godt lide denne ugeplan og to-do liste fra @herpaperworld. Jeg har nogle stykker af dem, men kan altid bruge flere. 


Månedens pin er som altid baseret på månedens bog og designet af @stacey.mcevoy.caunt. Jeg synes, at det er en rigtig fin pin, og jeg kan godt lide at de ligner tarotkort.


Endnu en gang var der to bøger med, hvilket var virkelig fedt. Den første er The Cousins af Karen M. McManus. Jeg har læst to af forfatterens bøger, og de var fine, så den her skal jeg få læst på et tidspunkt, hvor jeg er i humør til den. 


Månedens bog er The Ravens af Danielle Paige og Kass Morgan. Det er ikke en bog, som jeg har hørt om før, men jeg skal helt klart tjekke den ud på et tidspunkt.


Endnu en stærk boks fra Illumicrate, men desværre bliver den min sidste i denne omgang, da alt simpelthen er for usikkert med Brexit. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar