Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 19. september 2023

I Like Big Books and I Cannot Lie...

Eller det er i hvert fald, hvad jeg fortæller mig selv, og jeg køber da også 500+ sider i et jævnt tempo. Men hvis sandheden skal frem, så kniber det med at få dem læst, som denne graf med al tydelighed viser. Det er ikke mange 500+ siders bøger jeg har fået læst i år. Til gengæld har jeg fået læst mange kortere bøger, og det er der bestemt ikke noget galt med, men jeg savner at forbyde mig i de lidt længere bøger.


Så det vil jeg meget gerne gøre noget ved. Jeg vil rigtig gerne lære at læse lange bøger igen, og har tænker jeg at efteråret er det perfekte sted at starte, nu hvor dagene bliver kortere, og vi kryber ind under tæpperne. 
For nogle år tilbage havde jeg en læsemål, hvor jeg skulle læse minimum én murstensroman om måneden, og det vil jeg gerne genindføre, for at sikre at jeg rent faktisk får prioriteret mine tykke bøger. 
Jeg ved dog ikke lige, om jeg kan nå det i denne måned, (men jeg vil forsøge - har dog en stak biblioteksbøger, som jeg lige skal have læst først), men ellers gælder læseudfordringen fra oktober måned. Ønsk mig held og lykke :D

Ingen kommentarer:

Send en kommentar