Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 5. december 2023

Nye bøger #99 - tilføjelser i november


[Indeholder anmeldereksemplarer]

November bød på både Bogforum og nogle længe ventede forudbestillinger, så derfor er det tid til et lille bookhaul på små 19 bøger.
Som altid starter jeg med anmeldereksemplarerne.


C. C. Thybro kontaktede mig for at høre, om jeg havde lyst til at læse hendes nyeste roman Komplekskakerlakkerne, og det havde jeg! Den lyder som en virkelig tankevækkende science fiction roman. Den er udgivet på Science Fiction Cirklen.

Fra Turbine modtog jeg på Bogforum en lækker goodiebag, som indeholdte tre bøger foruden merch og slik. Bøgerne var Jul på Himmelfjeld Hotel af Kjersti Herland Johnsen, Krageslottets hemmelighed af Arne Lindmo samt Papirblomster af Sophie Longhurst.


Damer der var for meget af Sara Alfort er en fagbog, som jeg har haft lyst til at læse længe, og nu har jeg mulighed for at læse den i ro og mag.
Engang var der ulve af Charlotte McConaghy er ligeledes en bog, som jeg længe har haft på min læseliste, og da den kun kostede 100 kr. slog jeg til.


Jeg faldt pladask for disse små Mumibøger, som er de første fire romaner om Mumitroldene af Tove Jansson, så dem var jeg selvfølgelig nødt til at have med hjem.
Bøgerne er De små trolde og den store oversvømmelse, Kometen kommer, Troldkarens hat samt Mumifars erindringsbog. De sidste fem skulle komme i 2024, så det krydser jeg fingre for.


Jeg købte selvfølgelig også noget fantasy på Bogforum.
Falkeridder af Naja Vaaben er første bog i en ny dansk serie. Jeg kiggede også på den til Fantasyfestivalen, og nu er den min.
Efter at have hørt Siri Pettersen skyndte jeg mig at købe de to første bøger i hendes nye serie. Bøgerne er Jernulven og Sølvstruben. Jeg mangler dog stadig at få læst hendes anden trilogi, så det må jeg snart få gjort.


For snart længe siden forudbestilte jeg Slay af Laurell K. Hamilton, som er den tredivte (30!) Anita Blake roman, samt Iron Flame af Rebecca Yarros, som er efterfølgeren til Fourt Wing. De udkom begge først i november, og nu er de endelig mine!

Jeg har også meldt mig til Illumicrates Evernight, som er en kvartalsboks med horrorromaner. Jeg fik den første i november, som var Last to Leave the Room af Caitlin Starling, og jeg er rart vild med coveret, og mega spændt på indholdet.


En kollega har været i gang med at gennemgå reolerne, og fra hende modtog jeg Snorris Edda af Kim Lembek og Rolf Stavnem, Hævnen - Historien om Elektra og Orestes samt Jason - Jagten på det gyldne skin, som begge er gendigtet af Bent Haller.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar