Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 11. juni 2024

Queen Takes Knights af Joely Sue Burkhart

"A lost virgin vampire queen. Two vampire knights sworn to protect her.
It’s about to get very hot… and bloody…

Ever since her mother was murdered by monsters five years ago, Shara Isador has been on the run. Alone, scared, and exhausted, she’s finally cornered in Eureka Springs, Arkansas. Out of hope with nowhere else to turn, she’s ready to end it all when two men come to her rescue.

They say she’s a lost queen descended from Isis, and they’re her Blood, vampire knights sworn to protect her. It all seems like a crazy nightmare, until the alpha offers his blood. Then she realizes she’s never wanted anything more. Except maybe his body… and his friend’s, too.

But they’re not the only ones searching for a lost queen. Shara must learn how to wield her new powers quickly and conquer her fears if she intends to keep them all alive."


Shara har været alene siden monstre dræbte hendes mor for 5 år siden. Hun er den eneste, der kan se monstrene, og hun er på en evig flugt fra dem. Hun rejser fra by til by, har småjobs, og er altid parat til at rejse videre. Hun er meget påpasselig med at bløde, da det tiltrækker monstrene. En aften går det dog galt og monstrene omringer hende, men så dukker to fremmede mænd (Alrik & Daire) op og redder hendes liv. De påstår, at hun er en forsvunden dronning, de er hendes Blood, hvis hun vil have dem (det en slags riddere/krigere, der beskyttere dronningerne), og nåh ja, så er hun også vampyr. Ikke så lidt at tage ind for Shara. 

Jeg vidste ikke særlig meget om bogen, da jeg gik i gang med den, andet end den handlede om vampyrer og sex. Så jeg var positiv overrasket over at den også har et plot. Det lyder måske lidt voldsomt, men jeg havde faktisk kun forventet, at den handlede om sex og blod (som der selvfølgelig også var en del af). Men der var mere kød på historien tilsat noget worldbuilding. Dele af plottet kunne måske godt have været mere udfoldet, det samme gælder for worldbuildingen, men jeg var fint underholdt undervejs.
Skrivestilen er lidt for gentagende og ikke rigtig noget særligt, men den kan læses.

Jeg brød mig dog ikke rigtig om insta-lust delen. Shara har kendt de to mænd i mindre end 15 min og derudover er hun jomfru, men på trods af det må hun bare knalde med dem begge to lige efter de har mødt hinanden. Det går sgu lidt stærkt, og de kunne godt have brugt lidt tid på i det mindste at lære hinandens efternavne, yndlingsfarver eller sådan noget. Jeg ved godt, at det ikke er sådan en bog, men deres romance ville have virket mere troværdig på mig, hvis det rent faktisk havde haft lidt flere sider at udvikle sig på. Jeg har også problemer med at mændene gik så meget op i at hun var jomfru, for det fik det til at virke som om, at der er noget galt i at være jomfru.

Shara tager det også meget rolig, da hun få at vide, at hun er en vampyrdronning, som jeg vil våge at påstå er en ret stor livsændring, men jeg er hverken vampyr eller dronning, så hvad ved jeg. Men det virkede heller ikke særlig troværdig, og trak mig ud af historien.

Queen Takes Knights er ikke en historie, man skal tage alt for alvorlig, men den er sjov og lidt fjollet med en del sex og blod. Jeg ved endnu ikke, om jeg læser videre i serien, men det kan være at det sker en dag.


2,5/5 stjerner

Titel: Joely Sue Burkhart
Forfatter: Queen Takes Knights
Serie: Their Vampire Queen #1
Sprog: engelsk 
Forlag: CreateSpace
Udgivet: 25. oktober 2017
ISBN: 9781979168786
Sideantal: 188

Ingen kommentarer:

Send en kommentar