Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 26. februar 2019

Series Crackdown Readathon #2 - opsummering


Series Crackdown Readathon er færdig, og det var for mig et virkelig succesfuldt readathon, hvor jeg fik læst rigtig meget.
Jeg afveg en del for min oprindelige tbr, men det er jo hvad, der nogle gange kan ske. Det vigtigste var at jeg fik læst nogle spændende og gode bøger.
Hvis du er interesseret i, hvad jeg fik læst i løbet af readathonets 10 dage, så læs endelig videre.


Fredag d. 15. februar
Min dag startede med en omgang træning før arbejde. Da det var vinterferie, har jeg haft en lidt anderledes arbejdsuge, hvor jeg har stået for en række kreative aktiviteter for børn. I dag skulle vi lave perleplader, hvilket vi har gjort før og det er altid vældig hyggeligt, på nær lige når man skal feje de tabte perler. Perler er lidt ligesom glimmer, de bliver ved med at dukke længe efter man er færdige med dem.
Da jeg kom hjem fra arbejde fik jeg lige pakket min træningstaske ud og tjekket de sociale medier, inden jeg gik en tur i det solrige vejr med lydbogen Dødens galleri af Chris Carter og som er niende bog i serien om Robert Hunter.
Om aften fik jeg set en film, snakket i telefon med min mor og far samt læst i Cinder af Marissa Meyer inden jeg skulle i seng, så jeg kunne være klar til endnu en arbejdsdag.

Antal læste bøger: 0
Antal læste sider: 105

Lørdag d. 16. februar
Jeg sov lidt længere end normalt, da jeg første skulle til træning kl. 8 og derefter på arbejde kl. 10. På arbejde havde vi det sidste vinterferie aktivitet, som var at lave fastelavnsmasker. Det var nogle hyggelige timer med mange glade børn og deres forældre og bedsteforældre.
Efter jeg kom hjem skulle jeg vaske tøj og i mens den kørte begyndte jeg på den første bog i The Complete Calvin and Hobbes af Bill Watterson, som jeg fik også læst den færdig i løbet af dagen og aften. I løbet af dagen fik jeg også hørt noget mere af Dødens galleri, som er virkelig spændende.
Om aften så jeg en film og inden sengetid fik jeg læst noget mere af Cinder.

Antal læste bøger: 1
Antal læste sider: 558


Søndag d. 17. februar
Jeg startede dagen med at læse i sengen en times tid. Derefter stod jeg op og fandt morgenmad frem, hvorefter jeg læste Cinder færdig. Jeg var rigtig glad for den og skal helt sikkert læse videre i serien, så snart jeg får skrevet en anmeldelse.
Jeg fik også skrevet en del anmeldelser til bloggen i dag, da jeg ikke har arbejdet så meget på den de sidste par dage. Jeg har også set en del episoder af The Walking Dead og selvfølgelig også hørt noget mere af min lydbog, som jeg ikke har så mange timer tilbage af.
Eftersom jeg blev færdig med Cinder er jeg startet på A Natural History of Dragons af Marie Brennan, som var en bog fra min oprindelige tbr. Jeg startede også på den anden bog i The Complete Calvin and Hobbes, fordi jeg havde brug for lidt let og sjov læsning, og her er Calvin og Hobbes (Steen & Stoffer på dansk) helt perfekt.

Antal læste bøger: 2
Antal læste sider: 893


Mandag d. 18. februar
Det var en lidt mærkelig følelse at være tilbage til en "normal" arbejdsdag efter en vinterferie fuld af kreative aktiviteter. Men det var nu meget fint alligevel.
Efter arbejde skulle jeg lige handle ind, og derefter gik turen hjemad igen.
I dag blev jeg også færdig med Dødens galleri og startede derfor fluks på min næste lydbog Ondskabens dimension af Dennis Jürgensen, som er tredje bind i Drømmetjenerne.
Jeg fik ligeledes læst noget mere af Calvin and Hobbes og så fik jeg også startet på Nevernight af Jay Kristoff, men det blev ikke til så mange sider i den inden sengetid.

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider: 1.072


Tirsdag d. 19. februar
Min dag startede med en times spinning inden jeg skulle på arbejde. Jeg havde en kort arbejdsdag, så jeg havde planlagt at lave en del forskellige ting, da jeg kom hjem. Desværre fik jeg en træls hovedpine, men efter en lur og et par hovedpinepiller gik den heldigvis væk igen. Så jeg nåede ikke lige alle de ting, jeg havde planlagt, men til gengæld fik jeg læst The Complete Calvin and Hobbes Book Two færdig, samt set et enkelt afsnit af The Walking Dead.
Af de andre bøger, jeg var i gang med fik jeg hørt mere af Ondskabens dimension og læst en smule mere af Nevernight. Nevernight har ikke helt fanget mig endnu, men jeg har hørt fra flere at man lige skal i gang med, og jeg er sikker på at jeg nok skal blive fanget af den. Jeg skal bare lige huske at få prioriteret den i løbet af dagen og ikke kun som godnat læsning.

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider: 1.299


Onsdag d. 20. februar
Jeg havde formiddagen fri, fordi jeg havde aftenvagt, så formiddagen blev selvfølgelig brugt på at læse Nevernight, og jeg er ved at blive rigtig fanget af den. Den er meget interessant.
Jeg besluttede at gå på arbejde i dag i stedet for at cykle, fordi så kunne jeg høre noget mere af min lydbog Ondskabens dimension, hvilket jeg bestemt ikke havde noget imod.
Jeg havde også taget A Natural History of Dragons med i tasken, så jeg kunne læse i den i min pause. Den er ikke helt hvad jeg forventede, og jeg synes at tempoet er en smule langsomt, men forhåbentlig ændre det sig meget snart, for jeg synes ideen er interessant.

Antal læste bøger: 3
Antal læste sider: 1.430


Torsdag d. 21. februar
Jeg havde en forholdsvis kort arbejdsdag i dag, så da jeg kom hjem satte jeg mig for en stund ud i udestuen, der var blevet varmet op af solen. Her fik jeg begyndt på The Complete Calvin and Hobbes Book Three. Da det blev for koldt at sidde derude, flyttede jeg ind på sofaen, hvor jeg nåede at blunde lidt, hvilket ikke helt var meningen. Da jeg vågnede fra min uplanlagte lur, var det ved at være på tide at begynde at lave aftensmad. Imens fik jeg hørt noget mere af Ondskabens dimension.
Før sengetid fik jeg lyst til at genlæse kortromanen The Day the Dead Came to Show and Tell af Mira Grant, som er en del af Newsflesh serien, og som også er en af mine yndlings serier. Den var lige så god som jeg huskede, hvis ikke bedre, og i sådanne situationer må søvnen jo vige for bogen.

Antal læste bøger: 4
Antal læste sider: 1.657


Fredag d. 22. februar
Jeg havde aftensvagt i dag, så derfor startede min dag helt stille og rolig. Jeg fik læst lidt i The Complete Calvin and Hobbes Book Three mens jeg spiste morgenmad. Mens jeg gjorde mig klar fik jeg lyttet til Ondskabens dimension. Jeg besluttede mig at gå på arbejde, så det blev til noget mere lyttetid.
Jeg havde taget A Natural History of Dragons, så jeg kunne læse noget af den i min pause. Den har desværre stadig ikke helt fanget min interesse, og nu er jeg ved at blive godt stædig, så jeg regner med at få den læst. På arbejdet fandt jeg de to første bind i Hundemand serien, og besluttede mig for at låne dem med hjem for at prøve dem af. Jeg fik læst dem begge inden jeg skulle i seng, og de var ganske underholdende.

Antal læste bøger: 6
Antal læste sider: 2.289


Lørdag d. 23. februar
Lørdag var endnu en arbejdsdag, så jeg fik hørt noget mere af Ondskabens dimension på vej til arbejde. Jeg fik også læst uhyrligt lidt i A Natural History of Dragons. Jeg fik til gengæld læst The Complete Calvin and Hobbes Book Three færdig, da jeg kom hjem. Jeg tog også lige en uplanlagt lur. Om aften så jeg også Melodi Grand Prix, og det gør jeg ellers aldrig, og det er der vist en grund til at jeg ikke gør. Bagefter så jeg en Beyoncé koncert, og det er meget mere mig. Jeg sluttede dagen af med at høre noget mere af Ondskabens dimension mens jeg gjorde mig klar til at gå i seng.

Antal læste bøger: 7
Antal læste sider: 2.585


Søndag d. 24. februar
Søndag har været en stille og rolige dag, og lige hvad jeg trængte til efter en travl uge. Jeg har fået ryddet op i huset, taget billeder til bloggen, skrevet blogindlæg og set et par afsnit af The Walking Dead.
Og så har jeg selvfølgelig også fået læst. Jeg begyndte på og blev færdig med fjerde og sidste del i The Complete Calvin and Hobbes, så nu har jeg fået læst alle stiberne på engelsk for første gang.
Derudover fik jeg også hørt en del af Ondskabens dimension og så blev jeg endelig for alvor fanget af A Natural History of Dragons. Den er blevet rigtig spændende, men jeg når desværre ikke at blive færdig med den under dette readathon.

Antal læste bøger: 8
Antal læste sider: 3.127

Denne omgang af Series Crackdown Readathon gik rigtig godt. Jeg fik læst 8 bøger, påbegyndt 3 andre og fik læst 3.127 sider. Jeg håber mit næste readathon går lige så godt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar