Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 14. februar 2019

Series Crackdown Readathon #2 - tbr


Næppe er jeg blevet færdig med et readahon, før jeg kaster mig over det næste. Series Crackdown Readathon er nemlig tilbage igen, og jeg skal være med atter en gang. Jeg deltog sidste sommer, og det gik rigtig fint, så derfor vil jeg nu gøre et nyt forsøg.
Readathonet handler om at læse nogle af de ulæste serier, som man har stående på reolen, og det er jo et af mine mål for i år.
Readathonet starter i morgen fredag d. 15. februar og slutter igen søndag d. 24. februar, så det er altså et 10 dage langt readathon. Der kan læses meget mere om Series Crackdown Readathon på deres Twitter, hvor de også afholder læsesprints undervejs.

Jeg har som altid lavet en tbr, der passer til teamet, og som jeg håber på, at jeg får læst i løbet af de 10 dage. Det er muligt at jeg bliver nødt til at afvige lidt fra min tbr undervejs, fordi jeg har en bog (som ikke er en del af en serie), som jeg bliver nødt til at læse til arbejdet. Men det kan være, at jeg kan nå at læse den inden, men det får vi at at se.


  • Ondskabens Dimension (Drømmetjenerne #3) af Dennis Jürgensen (445 sider). Jeg er i gang med at genhøre denne serie på lydbog, og er nået til det tredje bind. Jeg når nok at starte på den inden readathonet går i gang, men når højst sandsynlig ikke at blive færdig med den og så kan jeg jo snildt bruge readathonet til at høre den færdig. Jeg har også en anden lydbog klar, hvis jeg skulle blive færdig i god tid.
  • A Natural History of Dragons (The Memoirs of Lady Trent #1) af Marie Brennan (334 sider). Dette er månedens serie, som kan læses mere om her, og som jeg håber, jeg kan få læst færdig i løbet af de 10 dage.
  • Nevernight (The Nevernight Chronicle #1) af Jay Kristoff (433 sider). Nevernight er en bog og en serie, som jeg længe har haft lyst til at læse, men jeg har bare ikke rigtig kunne tage mig samme til det af uvisse grunde. Det er også en bog jeg har sat på min 19 i '19 udfordring, så forhåbentlig kan jeg motivere mig selv til at få den læst. 
  • Den halve krig (Det Splintrede Hav #3) af Joe Abercrombie (478 sider). Jeg læste bind 2 i januar og vil derfor gerne læse bind 3 inden der går for lang tid og inden den skal afleveres tilbage til biblioteket. Jeg synes det er en rigtig spændende serie, så jeg glæder mig til at finde ud af hvordan det hele ender.
Det var de fire bøger, som jeg pt. har på min tbr, og jeg glæder mig meget til at læse dem.
Jeg vil forsøge at huske at opdatere på mine forskellige sociale medier, men som altid vil jeg her på bloggen lave en opsummering af hvordan det gik, når at readathonet er ovre.

Deltager du og hvad er din yndlingsserie?

Ingen kommentarer:

Send en kommentar