Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

tirsdag den 16. august 2016

Nye bøger #6 - Tilføjelser i juli


Det her book haul startede egentlig med at jeg gerne ville læse The Queen of the Tearling af Erika Johansen. Og så tog jeg også den næste bog i serien The Invasion of the Tearling med. Men disse to bøger var ikke de eneste, der blev lagt i indkøbskurven.


Jeg mindes ikke at have læst noget af Fay Weldon før, men jeg har hørt meget godt om Mischief, så hvorfor ikke starte der. Jeg har igennem længere tid kigget på Penguins Great Ideas, og valgte George Orwells Why I Write.


Sidste år læste jeg Reader Player One af Ernest Cline og jeg var godt underholdt. Jeg vil gerne læse Armada og da jeg bestilte den smuttede Ready Player One også med. Ups ;)


Everything Everything har jeg også allerede læst. En veninde lånte mig den danske udgave sidste år og jeg læste den på et par timer og var virkelig glad for den, og vil derfor gerne have den til at stå på min reol.
Jeg købte A Gathering of Shadows af V. E. Schwab, fordi det var meningen at jeg ville have læst bog 1 - A Darker Shade of Magic - i min sommerferie, og derefter kunne jeg så forsætte med bog 2. Desværre fik jeg ikke læst bog 1. så derfor har jeg dem begge til gode, men det gør faktisk ikke så meget. Så har jeg bare noget mere at glæde mig til :)


Jeg synes at Penguin Books laver virkelig flotte bøger, og jeg kan ikke stå for de fine Puffin Classics børnebøger, som jeg samler en smule på. Jeg har (ubevidst) holdt mig til de blå nuancer i denne omgang. Men jeg købte Tales of the Greek Heroes af Roger Lancelyn Green (og med introduktion af Rick Riordan). Matilda af Roald Dahl (med bøger, kager og små grønne firben på forsiden). Til sidst købte jeg Goodnight Mister Tom af Michelle MaGorian, som jeg ikke kender så meget til, men jeg glæder mig til at finde ud af mere.Den sidste bog i denne omgang er en pop-up udgave af Alice's Adventures in Wonderland. Den har manglet fra lager i et stykke tid, så jeg skrev mig op ved Book Depository, og lige pludselig fik jeg en mail om at den var tilbage, og jeg skyndte mig derfor at bestille den. Jeg synes at pop-up bøger er virkelige sjove og Alice er ganske fin. Så måske kommer på flere poop-up bøger på mine reoler i fremtiden.

2 kommentarer:

  1. "Everything, Everything" er simpelthen så sød og fin, og så er Puffin Classics altså bare SÅ nuttede!

    SvarSlet
  2. Ja, det er den. Jeg læste den på et par timer en lørdag aften, og kunne slet ikke samle mig om noget andet, da jeg blev færdig.
    De er nok nogle de sødste børnebøger jeg har set. Planlægger at lave et indlæg kun om dem - så får jeg også muligheden for at vise dem frem en ekstra gang ;)

    SvarSlet