Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 17. juni 2017

Junis klassiker og murstensroman


Vi er godt i gang med juni og det betyder selvfølgelig at jeg skal finde en klassiker og en murstensroman som jeg vil hygge mig med resten af måneden.
Og det var faktiske nogle ganske lette valg denne gang, hvis jeg selv skal sige det.

Hvis vi starter med klassikeren. Jeg genså serien The Lizzie Bennet Diaries, hvilket er en herlig nyfortælling af Jane Austens klassiker Pride and Prejudice. Jeg kan anbefale både bogen og serien. Og det er netop bogen jeg vil genlæse i denne måned. Jeg har læst den et par gange og det er en af mine ynglingsbøger (jeg genlæste den faktisk så sent som sidste år), men nu er det tid til igen at dykke ned i fortællingen om Elizabeth Bennet og Mr. Darcy.

Min murstensroman bliver forsættelsen til Parasite, nemlig Symbiont. Den er med på min liste over trilogier jeg gerne enten vil læse eller færdiglæse. Med sine 518 sider er den ikke den længste bog på mine reoler. Men så kan jeg forhåbentlig nå endnu en 500+ siders bog, hvis jeg er heldig.
(Og jeg har stadig ikke fået læst ACOWAR, så hvis jeg heller ikke når til den i denne måned, skal den læses i min sommerferie).

Ingen kommentarer:

Send en kommentar