Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

torsdag den 12. december 2019

FairyLoot #29 - Magical Folk November 2019


Temaet for novembers FairyLoot var Magical Folk, og jeg var ret spændt på at se, hvad holdet bag FairyLoot lagde i det. Jeg ved nemlig ikke helt hvad jeg skulle forvente.


Der var en virkelig fin sovemaske med holdt i en smuk blå farve og med et guldcitat fra Strange the Dreamer af Laini Taylor. Nu bruger jeg af og til sovemaske, så det er rart at have en ekstra, der er i en meget lækker kvalitet.
Den er designet af @stellabookishart.


Lige i tide til juletræs pyntning var dette ornament i træ med et citat af Dumbledore "It does not do to dwell on dreams and forget to live."
Designeren er @kdpletters.


Boksen indeholdte også en mobilholder, som jeg nok ikke lige kommer til at bruge, da jeg har et andet cover på min telefon. Men jeg kan rigtig godt lide designet og størrelsen på den.
Den er lavet af @noverantale.


Der var også et strygemærke med. Det var inspireret af Angelfall af Susan Ee.
Designeren er @bookmarkd.tattoos.


FairyLoot har denne gang lavet en 12 måneders læsejournal i stedet for 6 måneders, og det er jeg ret vild med, for det gør at ens læsning er samlet i et hæfte. Om jeg får den brugt er en anden sag, da jeg pt. bruger min bullet journal til at holde styr på min læsning.
Den er lavet af FairyLoot og @monolimeart.


Der var også et bogmærke i træ med en flot illustration og citat, der stammer fra Spin the Dawn af Elizabeth Lim. Jeg synes dog at bogmærket virker lidt skrøbelig i det, da det er meget tyndt, så jeg er lidt bange for at det kan flække, hvis jeg er uheldig.
Illustrationen er lavet af @merwildandco og citatet er lavet af @catarinabookdesigns.


Tilbage i juni have FairyLoot for første gang en falsk bog med, og nu har de inkluderet vol. II. Jeg synes, at den er meget fed og nyttig, da jeg opbevarer bogmærker i den. Og da jeg har rigtig mange bogmærker, har jeg virkelig brug for en vol. II (og måske en vol. III og IV).
Den er designet af @noverantale.


Månedens tarotkort kommer fra serien Stalking Jack the Ripper af Kerri Maniscalco. og jeg tænker de forstiller Audrey Rose og Thomas.
Designeren er @loweana.art.


Så er vi kommet til månedens bog, som var A River of Royal Blood af Amanda Joy. Jeg mindes ikke at have hørt om den før, men det er nordafrikansk inspireret fantasy, som skulle indeholde magi og magiske væsner. Derudover var der et brev fra forfatteren, månedens bogmærker og FairyScoop.

Generelt synes jeg at det var en fin boks. Jeg var ikke over-the-top, men jeg synes at flere at tingene var rigtig fine.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar