Velkommen

Velkommen til min lille del af bogverdenen. Her kan du få inspiration til din næste læseoplevelse.

lørdag den 14. december 2019

Illumicrate #8 - In Search of Doors November 2019


Så er det blevet tid til at se på, hvad novembers Illumicrate boks indeholdte. De havde på forhånd afsløret hvilken bog, der ville være med, og det var en jeg havde set frem til at læse. Temaet var In Search of Doors, som er et tema, der kan gå i forskellige retninger.


Jeg var vild med denne Narnia garderobeskab pin, der er lavet i træ. Den er simpelthen så fin, og meget passende for temaet, for hvem har ikke prøvet at åbne en skabsdør og håbet på at Narnia ville befinde sig bag alt tøjet.
Pinnen er lavet af @hannahhitchmanart.


Den næste ting var dette bogmærke, som er formet som en nøgle og inspireret af månedens bog. Der var tre forskellige bogmærker man kunne få.
Jeg synes den er meget skrøbelig i det. Det er meget let at bøje den, så jeg tror desværre ikke jeg kommer til at bruge den.
Den er lavet af Richard Merritt.


Der var også en nøglehalskæde, som jeg tror, er inspireret af The Archived af Victoria Schwab. Det fremgår ikke tydeligt i spoilerkortet. så jeg er ikke sikker. Jeg synes det er en rigtig fin halskæde, så den tænker jeg, at jeg nok skal komme til at bruge.
Halskæden er lavet af @fableandblack.


Den næste ting var denne meget stor og tung nøglering, der er inspireret af The Night Circus af Erin Morgenstern. Jeg er vild med designet, men må lige se om jeg får den brugt, nu den er så stor og tung som den er.
Den er lavet af @dustandpages.


Endnu en gang var der en lille vase med, som var formet som en bog. Jeg synes den er virkelig pæn og en meget sjov ide. Jeg regner med at bruge den til bogmærker i stedet for blomster.
Den er designet af @chattynora.


Den var også en bogpose med denne gang, og jeg elsker altid at få en fed bogpose. Den forstiller Hogwarts, og det er jo nærmest magisk ;)
Den er lavet i noget læderagtig, og jeg er som sagt vild med designet.
Den er lavet af @pauhami.


Månedens samlemagnet forstillede Lazlo Strange fra Strange the Dreamer af Laini Taylor.
Designeren er @monolimeart.


Månedens bog var The Starless Sea af Erin Morgenstern, og den har jeg virkelig set frem til at læse lige siden jeg fandt ud af, at forfatteren var på vej med en ny bog. Den lyder så spændende (men da jeg allerede har planlagt decembers læsning, må den vente med at blive læst til næste år.)

Alt i alt synes jeg at det var en fin boks, og jeg er vild med de fleste ting (lige på nær det skrøbelige bogmærke). Og vi kom da igennem et par magiske døre undervejs.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar